Van egy sony w200i telefonom és ma raktam rá egy játékot mi után usbről ki huztam és be akartam kapcsolni akor ki be kapcsolgat és nem kapcsolbe normálisan. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Eddig ezt nem csinálta! :(2011. dec. 4. 17:47
2/5 A kérdező kommentje:
nem régi
2011. dec. 4. 18:52
3/5 anonim válasza:
Ha fehéren villog (vagy villan párat) a kijelző és ezen kivül semmi,akkor megsérült a teló szoftvere ,újra kell flashelni . Ideális esetben ez ingyenesen megoldható (pl. a SEUS-al) ,de ha ez után sem áll helyre,akkor EROM-ot is kell tölteni bele,azt már otthon nem fogod megoldani .
4/5 A kérdező kommentje:
de azt hogy feseljem újra?
2011. dec. 5. 16:07
5/5 anonim válasza:
Bocs, most utánanáéztem , a w200-at már nem támogatja a Sony : [link] , vidd el valami zug-gsm szervizbe,pár ezresért megoldják (ha megér még annyit a telefon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!