A JBL Partybox 310-en van mélynyomó?
micsoda sznob kifinomult hallasu emberek vannak itt te jo eg :D mr fadoboz rulez, te miert vagy hulye? Nem ez volt a kerdes. Masreszt nem veletlen kerul egy himihumi bass reflex hanglada 15 ezerbe, hozza par tizezres hangszoro es heloszia, ja meg esetleg egy 10k-s erosito, egy partybox meg 230 ezerbe.
Egy partybox 310 2 napon at birja a bomboltetest akksirol kulso aram nelkul, dughatsz ra gitart meg 2 mikrofont is, bluetooth kepes, meg mittudjamen, es szol ugy mint egy szaros civicbe takolt “hangrendszer”. Nekem van egy ilyenem, de en a jbl boomboxommal is teljesen elegedett voltam. Akinek meg a zene minosege szamit, hogy mert az jobban ad le xy-t, es fikazza a jblt, es nem maga a zene szamit, az meg egy sznob hulye fasz.
En meg egy charge 3-on is elhallgatnam a JO zeneket, mert az a lenyeg, de van zsetonom ra akk meg miert ne razhatnam a rongyot es legyek raj hogy van partyboxom ? De en nem fikazok semmit, csak a gyoker embereket
Örülök, hogy sikerült a lényeget kiragadnod a kommentekből.
Én elhiszem, hogy milyen jó a JBL, meg milyen megérős. Átlagos zenehallgatásra teljesen jó. Viszont már a JBL is egy “menci” márka lett, a sok tini direkt ilyet vesz, mert ez a menő, egy Sony vagy Panasonic nem menő.
Viszont te se láthattál még igazi hifi rendszert, ha a 20.000Ft-os préselt falemez kategóriánál vagy leragadva. Keress egy 2-3 utas rendszert, és hallgasd meg azt, garantálom, még az ablak is remegni fog. Tudom, mert 20éve lassan megvan egy hifi, ami nem 2 napot szólt egyfojtában, hanem rengeteget ment/megy, minden nap órákig be van kapcsolva, és semmi baja.
Mellesleg ha jól tudom a JBL egyik hangrendszerének sincs Hi-Fi (High Fidelity) minősítése - Vezetéknélkül nem is lenne egyszerű.
De mindegy, mindenkinek más az ízlése, neked a JBL tetszik, nekem a sztereó rendszer, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!