Hogy tudnék belőle többet kihozni?
Konkrét válasszal nem tudok szolgálni, mert én magam nem értek úgy hozzá, viszont tudom merre indulnék el.
Vannak ilyen hangtechnikai műszerészek. Hardveraprót nem tudom ismered-e, ott szoktak lenni ilyen "fanatikusok" ( :) ) akik javítanak is ilyeneket. Logitech ugyan, csak nem hangfal, de ott két embert is találtam, akik a szimulátor kormányt (Logitech G27) megjavítják :D Simán el tudom képzelni, hogy hangfalban is vannak ilyenek és nem csak Logitech, hanem minden brand.
Remélem sikerrel jársz!
1-es
Nem hallottam még róluk, lehet majd utána nézek.
2-es
Nem értetted a dolgot (vagy én magyaráztam szarul)
Én alapvetően a 40W Logitechről írtam. A 220W Pana házimozit csak példának hoztam fel. Az erősítő marad, azt nem cserélgetem.
3-as
A 220W-os Panasonic mélynél működött a sarokba tétel, de nem hinném, hogy ilyen kis teljesítménynél (ahogy én hallgatom 12 m2-en) ennek lenne jelentősége. Örülök, hogy most közel van hozzám.
A hangszínszanályzókkal amúgy nincs bajom, jól működnek, csak sokszor nem támogatja őket a rendszer.
Nem kell komolyabb erősítő, nekem ez mindenre is elég, csak túl le van szabályozva a mélynyomóra jutó feszültség.
#2-es vagyok. Értelek. Csakhogy a probléma igazából majdnem ugyanaz. Kis teljesítményű erősítőtől ne várj csodát... Jobban jársz ha lecseréled az erősítődet. Különben nem oldódik meg a problémád. (De te tudod...)
Itt van egy pár lehetőség (Aktív hangfalakkal):
50W: [link]
56W: [link]
60W: [link]
66W: [link]
80W: [link]
7-es
Mint írtam, telefonos szabályzókkal jól működött, vagyis bírja az annyit, csak gyárilag van alul szabályozva. Emiatt nem fogok másikat venni, teljesen elég ez.
5 & 8-as
Szívesen kipróbálnám, csak abszolút nem értek hozzá és nem akarok kárt tenni se benne, se magamban. De lehet hogy meg fogom majd próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!