A JBL Partybox 310-en van mélynyomó?
van valami olyasmi, másképp nem hallanád a tuctucot.
Más kérdés, hogy csak a tuctuc része érdekel, vagy a zene többi része is.
A veréb fadobozos sztereó hangszórót ajánl egy Partybox 310 helyett, összecsinálom magam :DDD Nem azt mondom, hogy nem szólna jól, de még csak nem is ugyan arra valók.... Különben is, aki találkozott már előben JBL Partybox-szal az biztos, hogy nem beszélne le róla a hangzása miatt.
A hátulján van egy tenyérnyi lyuk, abból jön a basszus, de olyan erővel, hogy átrendezi a szekrényt, mindemellett nagyon tisztán is szól. Persze elsősorban a bulizós elektromos zenékre van hangolva, de kivétel nélkül minden zene gyönyörűen szól belőle. Telefonról equalizerrel vagy a tetején a mélykiemelés kikapcsolásával bele lehet nyúlni a hangszínébe is.
legalább abban egyet értünk, hogy qrvára nem egy kategóriát képviselnek.
Egy jó hangszórónál nem kell SEMMIT piszkálni a hangszíneken, az EQ csak elbarmolja a természetes hangzást. Mindenkinek más az igényei, én szeretem ha egy tisztes Bass reflex házban van egy minősigű mély közép és egy normális magas, nem pedig csipogó.
Egy betűvel se mondtam, hogy nem jó az a partybox - de mint írtad, elektronikus zenére van kitalálva nem pedig élő zenére. Gondolj csak bele legtöbb koncerteken miért nem JBL-t használnak.
Persze aki életében csak bész búsztid kár mjúzik-ot hallott, annak felesleges sima sztereó hifit venni az tény.
1-3-as voltam.
[ Jah és ha tetszett a kommentem, ne feledd megnyomni a piros x-et :) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!