Erősebb lesz a basszus, ha egy nyitott szekrénybe teszem a mélynyomót?
Van egy kb 200 W-os Panasonic mélynyomó (SB-WA520) ami egy 5.1 házimozi rendszer része. Van az asztalomnak egy, a képen látható része:
Úgy gondolom, hogyha ebbe teszem a mélydobozt, akkor az valamennyire talán erősítené a mély hangzást (nem mintha nem lenne így is bőven jó)
Szerintetek működhet?
Én asztalom alsó sarkába teszem, Húzok pár fokot a mélyen, olyat szól hogy leesik a monitor az asztalról.
Nem vicc, egyszer az asztal szélén volt a telefonom, ment a zene, a telefon meg egyszer csak leesett…
1-es
Azt is kipróbálnám, csak van rákötve plusz két hangfal (az 5.1 en kívül), aminek túl rövid hozzá a vezetéke
Megvolt az átépítés. Az eredményből azt szűrtem le, hogy ha nyílt helyen van, akkor a levegő veszi át az alacsony frekvencia hangokat, ha be van téve pl egy szekrénybe, akkor az veszi át. Még ma visszacsináltam.
Szóval 4-es, igazad volt.
3-as, neked milyen márka/típus van?
Yamaha NS-333
Eq-t Voicemeter alatt állítom +5 értékre(maximum 12-t enged)
1-es
Sikerült a hangfal vezetékét meghosszabbítani, így be tudtam tenni a mélyet a sarokba 45°ban, 5-10% erősödést érzek mióta bent van, szóval sikerült belőle kihozni a maximumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!