Az ilyen nagy teljesítményű de olcsóbb aktív hangfalak mennyire szólnak jól?
Igazából csak techno bömböltetéshez kéne, de azért érdekelne, hogy ezeknek a hangja kb. milyen minőséget képvisel
Megérkezett, kipróbáltam.
Hiányolom a hangzásból a közép frekvenciát. Basszus van bőven. A hangszinszabályozóval valamennyire lehet igazítani. Amúgy alapzaj nincs, könnyen megtalálja a Bluetooth eszközt. Hangerővel meg vagyok elégedve. Minőségi kidolgozás. Csak hát, olyan, mintha halott lenne a dal. Hangszeren még nem próbáltam. Mikrofonhoz elmegy. Talán ha be lesz járatva, javul a karakterisztikája. Van egy 3 utas stúdió hangfalam. Lényegesen szebben szól!!!
20-20k, csak épp sunyi módon -10 dB-re adják meg, nem -3dB-re.
Valahol 80-100 Hz körül szólalhat meg értékelhető hangnyomással. De ilyen szomszédbosszantó doboznak elmegy, a szokásos kötelezők benne vannak: USB, Bluetooth...
Persze a Muziker gátlástalanuk 350 wattosnak hazudja, miközben a Behringer oldalán 90W van, ez utóbbit még el is hiszem.
Szobába elég lesz technohoz. Zenét hallgatni persze más cucc kéne...
" Van egy 3 utas stúdió hangfalam. Lényegesen szebben szól!!!"
Ez meglepő?
Vettél egy műanyag dobozos nejlonhangfalat ami monóban jól tolja a toc-tuc-ot. Magas és mély olvasztásig kiemelve alapból.
Nem hiszem hogy jó választás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!