Az ilyen nagy teljesítményű de olcsóbb aktív hangfalak mennyire szólnak jól?
Figyelt kérdés
Igazából csak techno bömböltetéshez kéne, de azért érdekelne, hogy ezeknek a hangja kb. milyen minőséget képvisel
2022. aug. 28. 09:09
1/25 anonim válasza:
Ha koppig feltekered ordítani fog, de torzan. Mivel 10 collos a hangszóró, lesz valamennyi basszus is, de nem sok.
2/25 A kérdező kommentje:
Beltérre kéne egy kb. 12 nm-es szobába, most egy bluetooth hangszóróm van amiben két darab 7.5 centis mélyközépsugárzó van, egy 10"-es hangszóró pedig több mint 25 centi. Azért a mostaninál csak keményebben szólna, nem?
2022. aug. 28. 09:48
5/25 A kérdező kommentje:
#3 Azért szerintem egy ekkora hangszóró 50 ezerért olcsónak számít, főleg hogy aktív is
2022. aug. 28. 10:18
7/25 anonim válasza:
#6: aki minimálbérből él minek büffent bele a nagyok dolgába.
Nekem itthon közel 2 millió forintos hangrendszerem van, és basszus, hol van még ez egy komoly rendszertől.
Szerinted ahhoz képest az 50 ezres mi, ha nem olcsó, paprikajancsi?
8/25 anonim válasza:
7
Értem én, hogy burzsuj paraszt vagy, de nem mindenki elfuserált és van értékrendje, így told el a csilivili hulladékságodat:)
9/25 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez értékrend kérdése, lehet hogy valakinek mondjuk sok pénz 50 ezer, de azt is nézni kell, hogy miért fizetsz ennyit
2022. aug. 28. 10:29
10/25 anonim válasza:
Csóró, irigy proliknam nem kell hozzászólni a kérdéshez.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!