Az ilyen burzsuj birkáknak fogalma nincs a technikai felépítéséről csak azt hiszik, ha sokat fizetnek valamiért, akkor az jó és ők lesznek valakik, hát lesznek, címeres ökrök:DDD
2022. aug. 28. 10:33
12/25 anonim válasza:
Azért egy 10 centis hangszórón egész jól szólnak az 50 Hz-es hangok. Azzal már lehet dübörögtetni beltéren a technot. Egy bluetooth hangszóróhoz képest ég és föld lesz. Nyilván van hova tovább, határ a csillagos ég, de azokon a rendszereken nem is mp3-at tol az ember, hanem a bakelit a minimum.
2022. aug. 28. 10:34
13/25 Szirty válasza:
Nejlon hangfal. Pille könnyű műanyag dobozban.
Hogy lesz ez sztereó? Kettőt veszel? :)
50Hz-ig meg sem szólal (a gyára adat szerint 80Hz az alja).
"Tekknóhoz" lehet hogy jó de amihez az van írva hogy PA meg "party hangfal" meg karaoke az otthoni zenehallgatáshoz felejtős szerintem.
Nem kell ekkora teljesítmény egy szobába. 2x50W már elég.
2022. aug. 28. 10:42
14/25 anonim válasza:
#11: Hahaha, látom nagyon fáj az élet a gyártósor mellől.
2022. aug. 28. 13:47
15/25 Salx Narval válasza:
Szobába Teknot hallgatni szerintem megfelelő pláne a jelenlegi cucchoz mérve. 10" nem olyan rossz ekkora térben ( az enyém sem nagyobb, igaz jóval nagyobb fából készült hangfalban van és jó minőségű) szerintem inkább maga a doboz gyengécske. Arra jó amire készítették és amire a kérdező használni szeretné. Ha jól láttam az erősítőjére passzív hangfalak is csatlakoztathatók, esetleg azzal még próbálhatod javítani a hangzást. Nagy csodát ne várj tőle.
2022. aug. 28. 17:02
16/25 anonim válasza:
Neked nem erre van szükséged szobai használatra. Pl. 20-20khz a megadottak alapján inkább 60-65Hz körül lehet az alja jellemzően PA kategóriás. Pl. Prodipe PRO 8 V3 párral szemezgetnék inkább.
2022. aug. 29. 10:48
17/25 Szirty válasza:
"...a megadottak alapján inkább 60-65Hz körül lehet az alja"
Az adatlapja szerint 80Hz az alja.
2022. aug. 29. 14:25
18/25 anonim válasza:
14
Azt se tudod, mi az:DDDD
2022. aug. 30. 10:40
19/25 anonim válasza:
Adatlapot nem néztem, csak a leírást róla a honlapon. Ott 20Hz-20kHz szerepel. Egyébként pont ma délelőtt rendeltem. Pénteken hozza a futár. Ha nem tetszik, visszaküldöm, és buktam a postaköltséget.
Amúgy a Behringer közép kategóriás a hétköznapi felhasználók szintjén. Vannak jó cuccai is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!