Az nCore a meghívás (és regisztráció után) havidíjas, vagy ingyenes?
Szeretnék nCore felhasználó lenni, de nem tudom, hogy ha sikerülne valahonnan meghívót vennem, akkor ingyenes-e az oldal használata, vagy havidíjas.
Válaszokat előre is Köszönöm
A hatodik szabály a szabályzatban:
Meghívó árulása, cserélése, meghívókód publikus megosztása külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan tilos!
Elméletben tilos árulni meghívót, gyakorlatilag sokan nem tartják be, és igen, árulják azért is, amit te írtál.
Az oldal használata ingyenes, de ha szeretnél, támogathatod az oldalt, amiért kapsz kedvezményeket:) (pl kevesebb pontba kerül egy meghívó)
Van bármi féle elvárás egy esetleges sikeres regisztráció után?
Pl. x inaktivitási idő után felhasználói fiók törlés, vagy bármi más?
Fiók felfüggesztésének lehetséges okai:
• inaktivitás (a felhasználó 8 héten keresztül nem lépett be az oldalra),
• a hit'n'run szabályzat rendszeres megsértése (az összes felhasználó közül a legrosszabb 1%, akik a legtöbb hit'n'run-olt hónappal rendelkeznek)
A felfüggesztett fiók nem törlődik, így ha ezen fiók tulajdonosa újra regisztrál, akkor az dupe accountnak minősül, ami mindkét fiók törlését vonja maga után.
Értem, ezek szerint semmi extra, mindössze tényleg aktív részese kell, hogy legyél a közösségnek (ami szerintem érthető is).
Köszönöm a segítségeket.
Esetleg pár hasznos tipp/tanács, hogy hogyan, hol, vagy kitől szerezhetnék meghívót?
Ahol látod nyilvánosan, hogy valaki árulja, az átver.
De én pl (pont itt) cseréltem egy másik zárt torrent oldal meghívójával.
De azért azt is vedd figyelembe, hogy egy 0 torrentes hátterűnek azért én se küldenek zárt oldalra meghívót, főleg nem nCore-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!