CSAKiVáncsiVagyok kérdése:
Valaki segítene mi a probléma a ps3-omal pls?!...
Figyelt kérdés
A PS3-omon rá csatlakoztam a WiFire írok a goggleba ra is keres de ahogy ra megyek az oldalra azt írja hogy:The page cannot be displayed és utána számokat.... A playstation storeba is be akarok lépni a YouTubeot telepíteni de mikor be akarok lépni meg azt írja hogy:This service is currently undergoing maintenance... És próbáltam újra frissíteni is de ahogy újra akarom frissíteni ezt írja:The latest version of the system software is already installed. There is no need to update.... A playstation Network be is regisztrálni szeretnék ott van hogy be írom az emailt be is írok ki dob valamit alatta az emailem es ok azután ott van hogy password:jelszó, és oda be írok egy jelszót és ki ad ilyen feltételeket és abbol 2 pirosan ahogy le okkolom... Azalatt meg egy password (re-enter) felirat alatta, az gondolom valami emlékeztető lehet de odáig nem jutottam el még hogy írjak oda valamit is.... Valaki ha tudja a választ mi lehet a baj, hogy tudnám megcsinalni nagyon megkoszoném, köszönöm szépen előre a válaszokat, jo lenne minél előbb megcsinalni...2020. jún. 2. 15:50
1/4 A kérdező kommentje:
UI:a playstation network regisztrációban a jelszót sikerült be írnom amit elfogad de a jelszó alatt a password (re enter) hez nem tudom mit írjak mert ha be írok oda 1 jelszót folyton pirosal jelzi h rossz
2020. jún. 2. 16:01
2/4 A kérdező kommentje:
Még valami most sikerült a regisztráció kaptam emailt is de most meg ahogy be akartam lépni a networkbe ezt irja:The sign in ID password is not correct.
If 2-step verification is active, you must enter a device setup password into the password field. Check your mobile phone for a text messege about your sony entertainment network account..... Meg nézztem az email em is jöttek is értesítesek a ps tol de ilyen h activald nem voltak
2020. jún. 2. 17:21
3/4 anonim válasza:
Huha, nekem PS3-am van, de nekem ilyen nem fordult elő még.
4/4 anonim válasza:
Mindenre találsz megoldást youtubon, én a youtubot nem tudtam feltelepíteni mert elrontott a sony valamit egy ftissítéssel (lehet hogy szándékosan) de youtubeon valaki megoldást talált rá és nekem azóta jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!