Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki regisztrált a Snapchat-...

Valaki regisztrált a Snapchat-re az e-mail címemmel. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap kaptam egy e-mailt, hogy valaki regisztrált a Snap-re az e-mailemmel. Rámentem arra az opcióra, hogy ez nem az enyém, és hogy így töröljék. Úgy látszik semmit sem ért, mert ma megint jött egy e-mail értesítés. Már megpróbáltam, hogy ugye kérek új jelszót, de mikor beütöttem az e-mail címemet azt írta ki, hogy érvénytelen e-mail cím. De ha érvénytelen nem tudom, miért kapok akkor üzeneteket? Valaki tudna segíteni, hogy mit kéne tennem? Szeretném ha törlődne teljesen.

2022. márc. 27. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért érvénytelen, mert nincs megerősítve a mail cím. De még véletlenül se kattints a megerősítésre!

Nem kell csinálnod semmit, hagy figyelmen kivül a maileket.

Vagy valaki rosszindulatból csinálja - majd elunja

Vagy valaki balfék és nem jól írta be a mail címét ami hasonlít a tiédre és nem kapott megerősítő emailt (mert te kaptad meg) és most megpróbálta újra.

2022. márc. 27. 18:24
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha esetleg megerősíteném és kérnék új jelszót az nem működne? Csak nem szeretném, hogyha bármiféle probléma adódna, hogy ugye "tudja" az e-mailemet és ezt felhasználná, bár belegondolva nem sok mindent tud egy e-mailel kezdeni.
2022. márc. 27. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdekes, én is ma kaptam egy ellenőrző levelet a googlitól, hogy az email címem az alábbira változott: "belakovacs@gmail.com+ 137654 et kell írnom hozzá. Egyszerűen megfordították a nevemet, és hozzáírtak egy számot. És elnézést kértek.

Gondolom, majd kialusszák.

2022. márc. 30. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!