Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Netflixre szeretnék regisztràl...

István18 kérdése:

Netflixre szeretnék regisztràlni de csak Maestro kàrtyàm van erről sajnos nem lehet. Van paypal regisztràcióm erről a kàrtyáról de azzal sem engedi mert azt irja hiba lépett fel mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

2019. dec. 25. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj be a bankodba, majd ott megmondják. De felhívhatod a bankod ügyfélszolgálatát, kellő azonosítás után ott is tájékoztatnak.
2019. dec. 25. 18:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet a probléma. Wishről, Aliexpressről gond nélkül tudunk paypallal vásàrolni igaz, hogy nincs feltöltve a paypal egyenleg de elvileg ez az ingyenes hónaphoz nem is kellene csak a kàrtyaszám.
2019. dec. 25. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem simán elfogadta a Maestro kártyámat. Nem lehet, hogy valamit elírtál?
2019. dec. 26. 17:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert többször is próbàltam,megnéztem nem e ütöttem el valamit, de semmiképp nem akarta elfogadni de a HBO GO ugyanezzel a módszerrel simàn elfogadta, holott ott sem fogadnak el Maestro kàrtyàt csak Mastercardot vagy Paypalt.
2019. dec. 26. 20:18
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nemrég ismerősöm járt úgy, hogy regisztrált, hogy ingyen legyen, de mégis levonták a pénzt. Valószínűleg kell legyen rajta fedezet, anélkül nem fog működni, amúgy meg átverős, nem lesz ingyen.
2019. dec. 27. 10:15
 6/10 anonim válasza:
2019. dec. 29. 20:57
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:

Na akkor elmondom, hogy ez nem így van. A kapcsolatot felvettük az ügyfélszolgálattal, ahol megerősítették, hogy a pénz valóban le lett vonva (bár megjegyzem, hogy ennek amit itt leírnak semmi értelme nincs, megterhelhetnék 100 Ft-al is), a pénzt másnap visszautalták és törölték a regisztrációt.

Az viszont igaz, hogy ha nincs fedezet rajta, akkor visszadobják és nem tudsz regisztrálni.

2019. dec. 29. 21:19
 8/10 anonim válasza:

Akkor nem értem hogy miért hirdetik mindenhol hogy 1 hónap ingyenes és miért írtak róla blogot is a hvg-n?!

Már 2 napja gondolkozom ezen a próbán.

Már csak a kártyaszámokat kellene leírni, de annyi mindent olvasok hogy nem is a reklám szerinti ingyenesség aktiválódik regisztráció után hanem egyből vonják le a pénzt a kártyáról. Egyik ismerősömmel beszéltük hogy ha màr ingyenes egy hónapig, miért kell regisztrációhoz kötni a bankkártya adatokat. Ebben is van turpiszság! És amúgy amikor regisztrálunk még azt is feltüntetik hogy a fizetési módot ráér a regisztráció után kiválasztani, de viszont a kártya adatok nélkül nem tudsz regisztrálni. Na akkor hol az igazság? És akkor az ember nyugodtan higgyen az ilyen világ színvonalú cégnek...

2019. dec. 30. 10:19
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez azért van gondolom én,hogy ha utána nem mondod le,akkor automatikusan megy tovább és levonják a pénzt. Viszont nálunk ez nem így volt,beetetés,van aki nem is figyeli,hogy levonták vagy nem foglalkozik vele.
2019. dec. 30. 13:59
 10/10 anonim válasza:

Nyilván azért, persze!

De ezt korrektebb módon is meg lehetne oldani.

Nem annyira fer szerintem.

Meg nemcsak hogy meg kell adni a bankkártya adatokat, még a pénzt is az igyenes hónapban levonják és ahogy írtad hogy nem hogy befoglalózzák, hanem leveszik és vissza sem adják.

Ezt sem tartom egyáltalán korrektnek.

2019. dec. 30. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!