Raktam az autómba egy hangfalat és egy erősítőt. Semmi probléma nincs ha csak simán gyujtástól üzemel, de ha beindítom az autót a fordulattal arányosan különböző hangmagaságokban és hangerővel cicereg sípol… ez roppant idegesítő. Gondolom a generátor játszhat így bele.
1 farados kondenzator. De egyebkent ez nem szabad hogy gondot okozzon. Az meg oke ha elektromos alkatreszek hatasara indukcios loketet osszeszed pl fek nyomasara buhog vagy pedig vilagitas kapcsolo zarasara buhan.testeles keresztmetszete legyen nagyobb a pozitiv polusrol erkezo +12v-nal. Nagy teljesitmeny van, nagy aramfelvetel, vastagabb kabel kell.
2022. júl. 4. 12:10
2/5 anonim válasza:
Első jól mondja.
Én kezdésnek megprübálnám egy vastagabb vezetékkel nem azt amit adnak hozzá hanem külön lehet venni erre való szettet amibe minden van és közvetlen az akkura kötni. Aztán úgy kell tesztelni, ha úgy is megvan a hibaakkor kndenzátort kell beiktatni. Bár ezekbe az erősítőkbe benne kell legyen gyárilag de vannak amibe nincs vagy csak egy minimális van ami nem jó semmire és ráhazudtak valami értéket hogy az jó. Sajnos láttam már olyan gányolt vackokat amik gyárilag voltak olyanok amilyenek. erősítőből vagy egynevesebb márkától vegyél igaz annak meg is van az ára, ha meg noname vackot veszel az is jó csak arra áldozni kell ezt azt ha azt akarod hogy jó is legyen.
2022. júl. 4. 12:31
3/5 Morzsi007 válasza:
Minőségi RCA-t használj, mert amúgy összeszedi a zajt , ha nem normális árnyékolása van az RCA-nak.
2022. júl. 4. 12:41
4/5 anonim válasza:
Elso vagyok. Meg ami fontos. Legalabb 60 amperes biztositek (hogy ertsd) az aksi es az erosito koze. Vagy az aksi es a kondenzator koze. Csak rez kabel, lehetoleg ne csavargazd hanem forrasszad es szigeteld el minden mas polustol valo kapcsolodas ellen. Fazis forrasztas nehogy erjen kasztnihoz barhol. Alkalmazz sarukat az erosito es a hangerkoz kozott. Ha szukseges az erositonek egy jel kapcsolat, akkor vagy athidalod a +12v vezeteket es kapcsolot teszel a kabelre, vagy a radiot antenna motorjanak pozitiv kivezeteset kotod hozza.
2022. júl. 4. 12:45
5/5 anonim válasza:
Harmadszor is elso. Az rca kabelt ne huzd masik kabel mellett, igaza van az elozonek is. "Zavaro jelet" szed ossze a polusokon. Az alufolia nem arnyekolas, sokban sajnos az van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!