Melyik a legjobb bluetooth hangszóró ami megfelel beltéren is, de szép hangja van, "pop" és "rock" zenére?
Figyelt kérdés
Főleg beltérre, de ilyenkor nyáron kültéren is lenne használva, nem a basszus lenne a lényeg rajta hanem inkább a közép és a magasak2022. jún. 23. 20:26
1/7 A kérdező kommentje:
50 körül keresek. JBL Flip 4 elkezdett pattogni 3-4 éves használat után (nem volt max hangerőn hajtva állandóan, szóval normális használat volt) és az aksija is nagyon hamar lemerül pedig eredeti
2022. jún. 23. 20:27
3/7 A kérdező kommentje:
ez 350, és otthon ha 10%on hallgatom lehet nem ér semmit mert a telefonom is jobban szól ilyen hangerőn :D sorházban lakom, az lenne a jó, ha halkan is kijönnének a hangok tisztábban viszonylag. Egy ilyennek úgy jön ki a hangja ha meghajtod rendesen gondolom..
2022. jún. 23. 20:45
4/7 Szirty válasza:
1100W, akku, wireless.
LOL
A vasalóm az 1000W. Ez nem.
6/7 anonim válasza:
Nekem amúgy ebből van 2, eléggé odarakja.
7/7 anonim válasza:
Nekem JBL extreme van, elégedett vagyok a hangjával. Egyelőre nincs vele semmi gondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!