Ha kazettában elszakadt a szalag, azt mivel ragaszthatnám meg?
Sajnos egy kis darab oldalett a szalagból (ezzel együtt a zenéből is), egye a fene...
Mindegy, szeretném összeragasztani úgy, hogy ne akassza meg a magnót.
próbáltam cellux-szal, nem jó, próbáltam pillanatragasztóval, nem jó.
Mondig megakad, amikor odaért, azt hiszi a magnó, hogy vége a szalagnak, így leáll.
régen még mikor csak kazettás magnók voltak, celluxal oldottuk meg ezt a feladatot, akkor müködött
Szerintem most is müködnie kell
Amúgy a saját hülyeségebmől szakadt el...
Poros, párás helyen volt tárolva a kazetta, hondolszam szétszedem és elmosom a műanyag házát. Csakhogy a szalag letekeredését a csévéről csak úgy tudtam megakadályozni, hogy leragasztottam egy kis cellux-szal, majd mikor visszaraktam a kazetta házának egyik oldalába, akkor le akartam szedni a celluxot, de ettől el is szakadt...
Egyszer jártam már így, de nem tanultam belőle... Legalább tekercseltem volna a "fehér szalagig", akkor nem lett volna azenéből kivágva...
Most haragszom magamra...
hondolszam = gondoltam
(ez nem tudom hogy jött össze)
Amúgy ezen a kazettán különleges zenék vannak, amik nagyon ritkák, a cél az volt, hogy digitalizáljam, mindegy, majd utólag valahogy kitrükközöm a hiányzó részeket...
Egyébként végül maradt a pillanatragasztó, meglátjuk mi lesz. Ha megakad, nem baj, manuálisan áttekerem a ragasztott részen, majd kivágom a digitalizált felvételen valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!