Milyen kormányt vegyek?
Figyelt kérdés
f1-et szeretnék játszani vele, legyen 180 fokban forgatható, force feedback nem szükséges, a lényeg, hogy olcsó legyen. Mit tudtok ajánlani?2022. máj. 15. 02:29
1/6 anonim válasza:
Az olcsók pontatlanok. Középállásból elforgatod 10-20 fokot, és még mindig egyenesben áll az autó kereke, mert a kormány nem érzékeli az elforgatást. Utána meg hirtelen fordul egy nagyot tovább tekerve. Nekem 3 kormányom van. Az egyik egy kb. 10 ezres Tesco-s. Az újonnan is ilyen volt. A másik egy Spirit Of Gamer, 20-on pár ezer Forint volt, ez kb. fél évig (kb. 100 játékóráig) bírta, utána ez is ugyanígy kezdett viselkedni. A harmadik egy Logitech G25. 40 ezerért vettem használtan. Biztos van legalább 12 éves már, mivel 2010-ig gyártották. Az előző tulajok is használták már bőven, mert a kormány felület már jó kopott, de a belső része még hibátlan, pontos. Szóval én G25 alá semmiképp sem adnám a helyedben, mert a játékélményt teljesen meg fogja ölni, ha nem lehet vele pontosan irányítani az autót. G25, G27, G29 az, amit lehet ajánlani belépőszintnek. Drága, de ha egyszer az olcsóbbak gagyik, akkor nem lehet mást csinálni. Elvileg Thrustmaster-ekből is vannak jók, megéri utánanézni hogy mit írnak róluk, nekem azokkal nincs tapasztalatom.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2022. máj. 15. 03:34
3/6 A kérdező kommentje:
egyetlen probléma a g25-tel, hogy nagyon kevés rajta a gomb
2022. máj. 15. 03:36
4/6 anonim válasza:
Nekem van egy G920 eladó, azon több a gomb és cefet jó kormány.
5/6 anonim válasza:
Sajnos az se mindegy, hogy min használja az ember. Nekem is van egy G920-am, de Xbox-on annak is van holtjátéka, sőt egyik játéknál, még 1-esre is kell tenni, különben begerjed.
Olcsó és PC-s kormány pl a Logitech Formula force GP, de ilyent már csak használtan kapni, viszont szerintem nagyon jó, meg erősebb a force feedback-je PC-n mint a G920-nak Xboxon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!