Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen kormányt vegyek max...

Milyen kormányt vegyek max 100 ezer forintig?

Figyelt kérdés
G29 g27 vagy g920 kormányok között vacilálok esetleg még t300 . Nem szeretem ha nagyon kemény a fék ebben tudtok segíteni ?

2017. dec. 15. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Fidesz?
2017. dec. 15. 20:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Olyan kellene aminek nem olyan nehèz lenyomni a pedálját
2017. dec. 18. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha Xboxra kell, aggor G920. Ha PS-re, akkor G29. PC-re a kettő közül G29 a ledsor és a több gomb miatt.

A G27-et esetleg érdemes lehet megfontolni PC-re, de csakis az ára miatt. Már elég öreg darab. Hiába nem nyújt sokkal kevesebbet a G29-nél, de pl a PS4 már sajnos nem támogatja.

A T300RS jó, de én nem vennék, mivel hiába kerül többe a G29-nél, igazán nem sokkal nyújt többet vezetési élményben. És strapabíróságban sem. A kormánykerék cserélhető, de ezért könnyen fel is lazulhat. A felfogatása nem az igazi, állandóan elmászik a helyéről. A gombok rövid időn belül raplizni kezdenek (legalábbis tapasztalataim suerint). Az opcionális váltó jól néz ki és jó fogású, de nagyon nincs átgondolva - 5 helyett simán 7-be rakod ha nem ügyelsz. Egyszerűen nincs átgondolva. Én lezártam a 7- est a R- vel együtt, úgy használható. A pedálok jók.

A G29: a pedálok nem túl kemények, 6 éves öcsém elbír velük. De azért élethű. A váltó rövid úton jár és pontos. A R nagyon jól meg van oldva.

A kormány csendes, és cseppet sem érzem kevesebbnek, mint a T500RS-t. Szerintem a legjobb ár-érték arámyú kormány a G29, ami napjainkban kapható.

Amilyeim voltak eddig, sorrendben:

Logitech Driving Force Pro, Logitech Driving Force GT, G27, T500RS, G29.

2017. dec. 18. 18:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ hadznos volt
2017. dec. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!