Milyen kormányt vegyek játékra?
Figyelt kérdés
Ets2 höz kéne kormány de nem tudom mijet a keret 30ezer forint nem kell profi kormány2021. aug. 7. 16:13
2/8 A kérdező kommentje:
Logitechket nem találtam 40ezer alat csak 70ezer forint felett.
2021. aug. 7. 17:42
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nem tűnik rosznak
2021. aug. 7. 18:58
5/8 anonim válasza:
csak 180 fokot forog(jobbról-balra) és ennek köveztetében nagyon érzékeny lesz kormányozni a kamiont, viszont ajánlom a "használt" Logitech MOMO Kormányt,ami 300 fokot forog, viszont a játékban lehet finomítani a kormányzást.
6/8 anonim válasza:
ETS2-höz csakis olyan kormányt ajánlok ami legalább 900fokban fordul! Ilyen a Logitech G25, G27, G29, G920, G923, DFGT, illetve állítólag a Thrustmaster is van néhány jó kormánya, de én ismerőseim közül sok jót nem hallottam. Ha 30ezer körül jó minőségű kormányt nem igazán van, utoljára a Driving Force GT-t (DFGT) láttam 30ezerért, ennyiért az a legjobb. 900fokban fordul, szekvenciális váltója van, Force feedback is van, viszont egy picit hangos.
7/8 xKakashix válasza:
egyetértek a 6-ossal, ha élvezni is akarod a kamionozást kelleni fog egy 900 fokos
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2021. aug. 8. 20:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!