Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen kormányt vegyek ETS2...

Milyen kormányt vegyek ETS2 ésForza Horizon 4 hez?

Figyelt kérdés
Olyan kormány kéne amihez van már alapból egy pedál. Váltó nem kell. (A pedál se kötelező, csak azt nem tudom, hogy be tudom e szerezni külön, hogy majd össze kapcsoljam. Ha igen, akkor azt írjátok meg légyszi, hogy hogyan kéne.) Az ár lehet 20 ezer és 80 ezer között. Vagy ezek körül.

2020. dec. 1. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Használt Logitech G920, ha nem gond, ha nem új.
2020. dec. 1. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, az a legjobb, de ezt lehet csak simán asztalhoz rögzíteni? Vagy ehhez kell az a setup?
2020. dec. 1. 19:42
 3/3 VasutasIsti válasza:
100%
Alapvetően asztalra tudod felfogatni, viszont én azért mondanám inkább a g29-est, (ugyanaz a model, csak xbox helyett ps-t támogat, de megeszi a pc-t mind a kettő) mert azon több gomb van, és az újjonnani áruk általában egy és ugyan az (legalábbis volt egy éve, amikor én megvettem).
2020. dec. 3. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!