Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért lettek rosszak a szinei...

Miért lettek rosszak a szinei ennek a Samsung tv-nek?

Figyelt kérdés
A tv öt éves, egyik napról a másikra pirosban és szürkében pompázott, a szinek teljesen eltolódtak.A távirányító sérült, de nem ez az oka, nagyon nehezen sikerült valamennyire visszaállítani. Javítható vagy vegyek újat? Vagy Telekom modemje rossz?
2022. máj. 3. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
pff
2022. máj. 3. 21:46
 2/9 anonim válasza:
57%
Kicsit kocoktasd meg a kijelzőt. Ha kell erősen
2022. máj. 3. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Valszeg többe kerül a javítás mint amennyit ér.
2022. máj. 3. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérlek nézd meg, hogy akkor is olyan e a kép, ha nem adsz semmilyen bemenetet. (HDMI, SCART csatlakozókat húzd ki, vagy váltsd át a TV-d) Nézd meg most olyan-e, ha igen akkor a TV-d dekódere lehet a bűnös. Nem érdemes vele tovább foglalkozni, vegyél újat mert jobban jársz. Ha pedig nem olyan a kép, akkor cseréld le esetleg a csatlakozó kábelt, ha így sem akkor a beltériddel vagy akármilyen eszközöddel amit rádugtál lesz a gond.
2022. máj. 3. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Illetve még annyi, hogy ha bemenő jel nélkül is olyan, akkor ha értesz hozzá leellenőrízheted a dekóderbe bemenő kábel sor mindkét végét, kihúz megtisztít és visszarakod. Ehhez ugye szét kell szedned a TV-t. Ha így sem akkor fix a dekóder szerintem.
2022. máj. 3. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Van ez így.

Szerelőt neki.

2022. máj. 4. 08:57
 7/9 A kérdező kommentje:
4. Kihúztam mindent, próbálgattam, nekem úgy tűnik, hogy a Telekom modemje a rossz. Ez még az optikai kábeles előtti időkből maradt, kb. olyan 4-5 éves lehet. Másfél éve már optikai kábel van.
2022. máj. 4. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Dolgoztam a telekomnál is, mint hibabejelentesnel operatorkent, az a baj pontosan nem emlekszem ilyenkor mi a teendo. Ha a 3x-os ki-be kapcs (Ami gyari beallitasokra teszi vissza az STB-t) Illetve bekapcsolt allapot az elso, es haromszor egymasutan ki,be. Ha ez nem akkor hivd oket es hoznak. De rafer mar a csere.
2022. máj. 5. 00:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Be fogom jelenteni, de majd netem keresztül, mert ettől a Vandától hülyét kapok. De az, hogy a zöld kékeszöld, a piros meg ciklámen, nem annyira rossz, kibirom a jövő hétig. Szóval modem csere. Köszönöm a segitséget.
2022. máj. 5. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!