FONTOS! Miért ilyen rosszak a képeim alkalmazáson belül? TÖBBI LENT
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Ace 4 telefonom van.2014 karácsony óta.4.4.4 operációs rendszerem van.Letöltöttem a snapchatet, amikor megkaptam a telefonom.Minden nagyon jó volt, a képek nagyon jók voltak.Valamikor június körül elkezdtek a képeim pixeleződni, tehát a snapchates kamerám rossz minőségű képeket csinált.Viszont az alap kamerám vagy hogy mondjam az még mindig jó képeket csinál.A snapchatem pedig az SD kártyámon van.MINDEN TANÁCSOT ELFOGADOK, HOY MEGJAVULJON A SNAPCHAT KAMERÁM#mobil #mobiltelefon #telefon #Samsung #elektronika #pixel #Galaxy #snapchat #Ace 4 #Samsung Galaxy Ace 4
2015. nov. 8. 20:29
2/6 Norbi658441 válasza:
Hát először próbáld meg kitötölni a snapchat-et és újbol felrakni,hátha segít,mert ez szoftveres hiba lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Frissítettem. 18.2.0-ás verzió van rajta (snapchaten). Letöröltem már sokszor az alkalmazást. 2 hete még a telefonomat is frissítettem=letöröltem minden adatot és újratelepítettem rá mindent. Még snapchaten másik fiókot is csináltam, de semmi.
2015. nov. 9. 14:58
4/6 anonim válasza:
" 2 hete még a telefonomat is frissítettem=letöröltem minden adatot és újratelepítettem rá mindent."
Ez a kettő nem egyenlő.
Egyébként akkor lehet, hogy ez a program frissitesek miatt van, lehet hogy egy korábbi verziót kellene belőle felrakni.
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem egyenlő a kettő.nem jutott eszembe annak a neve,ezért írtam így.Bocsánat.igen,ezen én is gondolkodtam,hogy egy korábbi verziót kellene telepíteni rá. Csak nem tudom, hogy hogyan.Tudnál/Tudom, hogy nem egyenlő a kettő, csak nem jutott eszembe annak a neve, ezért írtam így. Bocsánat. Hát igen, ezen én is gondolkodtam, hogy egy korábbi verziót kellene telepíteni rá. Csak nem tudom, hogy hogyan. Tudnál segíteni?
2015. nov. 9. 19:52
6/6 A kérdező kommentje:
Jaj, sajnálom ez előző kommentem. Rosszul küldtem el, de legalább benne van a lényeg. Még egyszer bocsánat.
2015. nov. 9. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!