Miért is ennyire rosszak Samsung telefonok? Amikor sokan szeretik meg mindig jobb ha iPhoneet vennék meg
Én úgy vettem észre, hogy az inteligensebb emberek inkább az iphone-t használják.
A többiek meg a Telekomnál csomagban akciósan kapható bármilyen más androidost.
Egyébként ha lett volna már a kezedben iPhone, és belenéztél volna hogy miket tud, akkor nem kérdeznél ilyet.
"inteligensebb"
Muhahahahaha... Mondja ezt az aki nem tudja helyesen leírni az intelligens szót :)
Na egy andoidos 😀
Másba nem tudsz belekötni?
Ez az, pontosan ez a baj az androidosokkal. Most marha okosnak érzed magad, mert véletlenül elütöttem egy szót.
Egészségedre.
Ennyi örömöd legyen az életben.
Kérdező, koreai - amerikai. Koreai - amerikai. Ízlelgesd ezt a két szót. Én inkább veszem meg egy olyan iparnak a termékét, akik nukleáris meghajtású tengeralattjárót, űrsiklót, lopakodó bombázót, interkontinentális rakétát, stb. tudnak építeni.
Most majd jön pár Samsungos okostojás, aki azt fogja írni, hogy "- De az eppült is kíííínába' rakják össze, hőőőőő!!!". Ott rakják össze, igen. De a minőségbiztosítás amerikai, és ha a kínai üzem azt nem tartja be, akkor rábaszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!