Miért nem tesznek a távirányítókra HBO gombot?
Figyelt kérdés
több haszna lenne egy olyannak mint pl. egy Rakuten TV gombnak.2022. máj. 3. 00:35
11/17 anonim válasza:
A TV-ket nem Magyarországon gyártják, így értelemszerűen nem az általunk hasznosabbnak ítélt alkalmazásokhoz készítenek dedikált gombokat. Emiatt előbb lesz rajta egy dedikált Rakuten TV gomb, ami az egész világon sokkal elterjedtebb (főleg, mivel nem előfizetéses rendszert használ).
12/17 Szirty válasza:
Mert még van aki tudja kezelni a menüt.
13/17 anonim válasza:
csak megerősíteni tudom :oD
IQ < 20 = TV, HBO
IQ > 20 = nincs TV, nincs HBO
14/17 anonim válasza:
#14 Fogadjunk, hogy aki (illegálisan) letöltött filmeket és sorozatokat néz folyamatosan, az az igazi IQ-bajnok.
15/17 anonim válasza:
fogadjunk, hogy van élet azon kívül is, hogy otthon ülsz és bámulsz valamit
16/17 anonim válasza:
Ezt nem cáfoltam, de a tévénézés nem feltétlenül kritikátlan, és egész napos, vannak értékes műsorok is. Talán még az HBO Go-n is. Napi pár óra szerintem belefér.
17/17 anonim válasza:
Gyakorikérdések gomb nem kell rá? Pedig sokkal bonyolultabb leírni mint azt hogy HBO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!