Miért nem tesznek a távirányítókra HBO gombot?
minek?
nincs hbom, igazából tvm sincs
IQ < 20 = TV, HBO
IQ > 20 = nincs TV, nincs HBO
Oké, de akkor tegyenek rá Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney+ és Apple Tv+ gombot is? Csak mert akkor már ugyanott tartunk, mintha egyes tv csatornáknak lenne külön gombjuk. Miért pont az HBO lenne rajta a távkapcsolón?
Egyébként a hármashoz hasonlóan én sem igazán értem, miben segítene annyit egy ilyen gomb jelenléte...
Pedig a vodafone erre is gondolt. A vodafone mediabox távirányítóján van.
Tudom ez nem direkt tv távirányító. :-)
Netflix gomb van rajta, Amazon prime is van rajta, Rakuten TV is van rajta. Hulu és Disney+ nincs is még Magyarországon, de ha jól tudom Európában sincs még hivatalosan bevezetve de ebben lehet tévedek. Apple TV gombot meg érthető, hogy nem rak pl. a Samsung a Távirányítójára miközben egyik konkurense.
Ellenben ott a HBO max amit rengetegen használnak napi szinten többen mint pl. a Rakuten TV-t (aminek ugye szintén van gombja) a kényelem és funkcionalitás érdekében hasznosabb lenne egy ilyen gomb.
Netflixet is sokkal kényelmesebb így indítani minthogy nekiálljak a smart menüben navigálni az alkalmazásra.
7-es válaszolónak:
na tök jó, hogy a vodafon már gondolt rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!