Melyik okos tv-t ajánlanátok (min. 100 cm képátmérő, könnyen kezelhető és fontoa lenne a görgős távirányító)?
Nem sokat tévézünk alapjáraton, de azért szeretnénk egy okostévét, mivel neten sorozatot gyakran nézünk, így praktikusabb lenne, ha nem kéne a laptop-tv összedugással bajlódni stb., na meg vannak még előnyei egy ilyen tv-nek.
Méretben tényleg kéne legalább 90-100 cm átmérő.
A görgős távirányítót pedig azért szeretnénk, mert nem akarunk bajlódni, kínlódni annyit azzal a lassú bepötyögéssel, amit másoknál megfigyeltünk mire néhány betűt is beírtak...valahogy ez görgős megoldás gyorsabbnak és egyszerűbbnek tűnt egy ismerősnél.
Árban nem tudom pontosan, hogy mennek ezek a tv-k esetleg ha 100 ezerből kb kijönne max az jó lenne...persze tudunk rugalmasak lenni, de nem akarunk egy "vagyont" se rákölteni. Mondanám, hogy minél olcsóbb, annál jobb, de nyilván ez sem igaz mindenre.
Tudnátok ajánlani párat esetleg?
Bármelyik androiodos okostévét összepárosítod egy androidos appal és telót használod távirányítóként azzal is tudsz egerezni külön plussz eszköz nélkül. Egy tv remote alkalmazás kell rá. Nekünk egy kb 100-ezres 40 colos Thompson van az is tudja. (Nyáron rendeltem a mall.hu-ról) ez akkor 100 volt
Most egyenlőre 4 tévével szemezek:
LG 43UP78003LB
LG 50UP78003LB
LG 43NANO753PR
LG 50NANO753PR
2 féle tv, 2 méretben. Tupajdonképp lehet elég lenne a kisebb is, de valamiért a nagyobbal kacsingatok inkább.
Viszont akkora öyszeget nem tudom mennyire szánnánk rá (170 e ft min.), már a kisebb is elég határeset (150 eft kb.)
Azt se tudom, hogy ez a nanocell-est megérné e egyáltalán megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!