Melyik laptop lenne a legjobb egy 90 fölötti ember napi szórakoztatására? Könnyen kezelhető, egyszerű, de nagyobb -nem kis- képernyős.
Mint a jutubon videókat nézni, zenét hallgatni, olvasgatni. Vagy akár a gyk-n válaszolgatni.
A legolcsóbb lehetőség lenne a legjobb, és olyan, amivel az is jár, hogy kimennek házhoz üzembe helyezni, és akkor is, ha valami baj van a géppel
Sok laptophoz van helyszíni garancia, de a szoftvert ha elnyomkodja arra rendszergazdat kell hívni.
Én a helyedben egy közeli kisebb számítástechnikai bolttal beszélnem le hogy megveszitek ott a laptopot és aki ott dolgozik úgymond fusiban intézze a szoftveres részét. Így a legolcsóbb és akkor megy ha kell pár 10e ft-ert nyomkodja.
+1 a tabletre. Tartalomfogyasztásra az jobb, és az Android is stabilabb és könnyebben kezelhető, mint a winfos.
Én a 70+-os, totálisan technikai antitalentum anyámnak, aki a butatelefonját évek múlva sem bírta megtanulni rendesen kezelni, vettem egy tabletet, és magától képes rajta youtube videókat nézni, sőt, a minap a Google Mapsen is megnézett valamit.
Egyáltalán nem kell bill meg egér sem, tapasztalataim szerint érintősen sokal könnyebb megtanulni használni bármit.
Én ipadot vettem anyukámnak meg anyósnak is, pár perc után boldogultak vele.
#4 vagyok, ez igaz, ráadásul a gyengébb (de azért alapszinten jól használható) tabletek sokkal olcsóbbak, mint a notebookok. 10" körüliek már 35e-ért is vannak, pl ez (tudom, kevés RAM, kevés tárhely, stb, de Android Go van rajta, és valószínűleg nem 10-50 lapon fog egyszerre böngészni az úriember, csak 1-2-n): [link]
Persze ha annyira nem számít az ár, lehet komolyabb is.
A legolcsóbb megoldás egy "tévéokosító" lenne, ha van HDMI tévéje, pl. ez [link]
Bluetooth billentyűzet kell hozzá azért.
Köszönöm, nagyon jó ötletek. Talán a tévéokosító is lehetne, nem is gondoltam még eddig.
Megnézem a tévét, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!