Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Távirányítós autó távirányítój...

Távirányítós autó távirányítójának hogy tudom kiszámolni az antenna hosszát?

Figyelt kérdés
Kaptam egy távirányítós autót, működik de csak 1-2 méterig. A távirányítón az antenna csak egy vezeték volt de az tőben leszakadt, forrasztani akarok bele egy újat, csak nem tudom milyen hosszú legyen.

#Távitányítós autó #Antenna hossz kiszámítás
2022. ápr. 14. 13:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Az távirányító 40.685 MHz
2022. ápr. 14. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Rossz rádióról szereld le a teleszkópos botantennát.

Volt távirányítós játékom, ilyen antennája volt a távirányítójának

2022. ápr. 14. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
66%

Lehetőleg ugyanolyan hosszút forrassz rá mint amekkora eredetileg is volt, ez lenne az ideális.

(A 40 megához elvileg kb. 1,8m hosszú antenna kéne, de mindebből csak pár 10 centi lóg ki a távirányító dobozából, a többi rugószerűen fel van tekerve a doboz belsejében.)

Ha az eredeti hossza nem megállapítható, akkor párszor 10 centi drótot forrassz rá, ami pont annyira hosszú még, hogy még nem idegesítő és mechanikailag is stabilan áll.

2022. ápr. 14. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!