Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen régebbi TV-t vegyek...

Milyen régebbi TV-t vegyek PS2/PS3-hoz?

Figyelt kérdés

Szóval vettem egy ps2-t meg egy ps3-at kis nosztalgiázás miatt. A baj az h újabb TV-m van, vettem átalakítót tehát össze tudom dugni de ezen a nagy modern TV-n elég rosszul néznek ki a játékok. Eleve nem teríti be a játék az egész képernyőt, 4:3 kép arányban látom csak a játékot. Szóval vennék egy régebbi tv-t is de azért ne legyen 20 éves az nagy böhöm nehéz aminek hatalmas hatso része van. Olyan kellene amin a ps2 ps3, játékok, kitöltik a teljes képernyőt.

Mondjuk ez jó lehet? [link]

ma 17:42
 1/2 anonim válasza:
Szerintem igen. Sokat Xbox360-aztam ugyanekkora és kb. ugyanilyen tudású Samsung tv-vel. Nagyon szerettem.
ma 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nincs konzolom, de azt látom, hogy ez is 16:9-es, a régi játékok többségét pedig, főleg a PS2 esetén "böhöm nagy", 4:3 képarányú tévére írták. Vannak listák 16:9-et is támogató játékokról, de ahhoz megfelelő csatlakozó kell, szerintem nem elég a SCART (nagy, lapos).
ma 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!