A Gta V megfog jelenni PC-re? Vagy inkább vegyek egy xboxot? Mert azt is hallottam hogy a régebbi xbox 360-on nem fog menni csak a slimen.
Ha hamar szeretnél játszani, akkor vegyél Xboxot.
Nem tudni, hogy kijön-e PC-re.
De ha ki is jönne csak 1-2 lehet 3 év múlva.
biztos, hogy lesz PC verzió nem tudom a PC-sek miért aggódnak, hogy lesz-e vagy sem, biztos hogy lesz fél év még maximum ahogy a IV esetében is, de remélem akkor jön a nextgen konzolokra is.
Én Xbox-on jobban szeretek játszani mint PC-n, de embere válogatja, hogy ki mit szeret
Hol hallottál ilyet? 3 év biztos nem lesz. Szerintem 2 sem. Ha jól tudom a legnagyobb késés a IV- nél volt, az is 7 hónap!
Szóval szerintem tuti lesz. Olyan fél év késést saccolnék.
Amúgy az egy nagy öngól lenne a Rockstar részéről, ha nem lenne nextgen konzolra. Hogy miért?
-Jelentősen szebb grafikával meg lehetne csinálni konzolon.
-Sokan váltanak majd új gépekre.
Nyilvánvalóan lesz PC-re, mivel a GTA IV, Max Payne 3, L.A. Noire is megjelent később PC-re
Next-genre meg valószínűleg nem fog jönni, mert akkor azt már bejelentették volna, a Batman Arkham Origins se lesz next-genre például pedig az még később jelenik meg
next-gen konzolból meg csak PS4-et szabad venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!