Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A nosztalgiakonzol.hu kamus...

A nosztalgiakonzol.hu kamus oldal?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy kamu oldal-e, de ilyen árban mozognak ezek pl. ebay-en, mint amennyi az ára itt "különleges akció keretében ami mindjárt lejár, vedd meg most".

Én ilyet biztos nem vennék meg. Ha a célod az, hogy régi konzolos játékokat emulálj, akkor inkább vennék egy valamilyen miniPC-t, nem ilyen, eredetileg androidos sticket, már ha hajlandó vagy ennél lényegesen több pénzt rászánni erre.

Erről a stickről, ami a hirdetésben van, nem tudunk semmit sem, hogy milyen hardver van benne valójában, annak mik a korlátai, milyen konzolokat tud jól emulálni. Én ezt így blindre már csak ezért sem venném meg a helyedben. OK, nagy kényelem, hogy ez előre be van lakva helyetted, a rendszer telepítve van, a játékok rá vannak rakva (ilyet meg se lehetne amúgy tenni, hogy azzal együtt árulják, de hát ebay-en is megteszik rengetegen, de mindegy), ugyanakkor ha korlátai valahol a NES-SNES tengelyen vannak, akkor azt tudja ma már produkálni egy pár ezer forintos Raspberry Zero is.

Szóval erre vagy egy Intel alapú miniPC-t ajánlanék vagy ha annyit nem szeretnél rá költeni, akkor egy Raspberry Pi 5-öt, aminél legalább tudható az, hogy Wii, Dreamcast és Gamecube játékokat is képes játszhatóan emulálni, szemben ezzel a vacakkal, aminél egészen nagy összegekben mernék fogadni, hogy nem.

tegnapelőtt 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én meg elkészítem a masok.hu-t és beperelem őket, hogy próbálnak lejáratni.

Amúgy komolytalan az egész.

tegnapelőtt 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 Volt már erre precedens, ugye Mr. Klapka, a hagyományos mosóporral. :D

Ez amúgy nem csak komolytalan, én ilyet soha nem mernék megtenni, hogy játékokkal együtt árulok egy ilyet. Az OK, hogy ezeket a ROM-okat bárhonnan letudod tölteni, de azok terjesztése egyébként illegális a mai napig, hiába régi játékok, és hiába lehet ROM-okat megosztó oldalakról letölteni. Tehát hiába tudnám pár munkaórával megcsinálni azt, hogy egy kész, azonnal használható, belakott rendszert kapjon kézhez a vásárló, soha nem mernék ilyet tenni, hogy ezt áruba bocsátom.

tegnapelőtt 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kamu. Tényleg árulnak valamit, amiért pénzt kérnek.

Az megint más dolog, hogy drágábban mint máshol.

De aki szart akar venni, úgyis megveszi.

[link]

tegnapelőtt 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vennék olyan oldalról, amelyik egyetlenegy termékkre van kihegyezve.

Ráadásul nagyon komolytalan az egész, a domaint regisztráló személy kiléte rejtett, a domain viszonylag friss, a regisztráció ideje 2024-09-15 11:42:58

tegnapelőtt 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Máshol amúgyis olcsóbb.

Nem is értem, esténként userek ezrei bújják a nete, és keresik, hogyan szivassák meg magukat ...

tegnap 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!