Megéri Nintendo Switch-et venni? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Kb soha nem játszottam semmi ilyesmivel, viszont mostanában elkezdett érdekelni. Néha jól esne munka után leülni és játszani valamivel. Telefonra letöltöttem az Animal Crossinget és egészen megtetszett, ezért arra gondoltam a Nintendos verzió biztosan sokkal jobb lehet. De más játékot is szívesen kipróbálnék. 23 éves vagyok. Megéri a switch szerintetek? Ti szeretitek?2022. márc. 13. 10:52
1/3 A kérdező kommentje:
Ezt abszolút laikusként kérdezem, sosem voltam gamer, így nem nagyon értek ezekhez. Valamint én nagyképernyőn nem is szeretnék játszani.
2022. márc. 13. 10:54
2/3 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy gamer, de nekem megérte, nagyon szeretem. Mondjuk csak visual novelekkel szoktam játszani az idő többségében. Én kifejezetten csak ezek miatt vettem meg a sajátomat, mondjuk csak egy Lite modellt, nem pedig az eredetit.
Az AC egy jó játék, még ha nekem nem is jött be annyira, a barátnőim nagyon szeretik, sokat játszanak vele. :)
Amúgy milyen játékokat próbálnál ki szívesen?
3/3 A kérdező kommentje:
A Legend of Zeldát szeretném még kipróbálni, mást nem nagyon ismerek egyelőre, de nekem már ezek is bőven elegek lennének🙂
2022. márc. 15. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!