Megéri megvennem a Nintendo Switch-et?
Hasonlok miatt dontottem en is Switch mellett. Egy magyarceggel hozattam kulfoldrol egyet, igy joval olcsobban hozzajutottam a konzolhoz.
Leirom azert a negativumokat amiket ezalatt a 3 het alatt tapasztaltam:
-Joy-Con drift mar az elso heten megjelent a baloldalin (de amugy egy 1200ft-os elektromos kontakttal siman meg lehet takaritani, es megszunik a problema)
-az eshop nagyon gyakran akad (en pl dobozosan veszem a jatekokat ugyhogy annyira nem zavar)
-javareszt regebbi jatek portok jelennek meg ra
Messze nem egy atomeromu, peldaul a Zelda Botw tobb helyen is droppolja az fps t, de boven jatszhato marad. Multiplatform cimek kozul csak a Metro Redux ot probaltam eddig, de azzal egesz jol megbirkozik a kis masina.
Osszessegeben nekem boven megerte, mert rengeteget kell utaznom eleg gyakran (leszamitva a mostani helyzetet) + van mellette egy gamer laptopom is ha esetleg valami ujabb cimmel akarok jatszani.
Az ilyen "megéri megvenni?" jellegű kérdések értelmetlenek. (Nem, nem piszkálásból!) Egyéni mérlegelés kérdése. Szeretnéd, hogy legyen egy Switched? Hajéandó vagy kifizetni az árát? Akkor megéri.
Én elmondhatom, hogy nekem megérné-e, de azzal nem lennél előbbre. Azzal csak azt tudnád, hogy nekem megérné-e. De ettől még lehet, hogy másnak nem érné meg.
Egyébként: igen, tervezek venni. Most még nem, mert egyelőre spórolok, ki tudja, milyen gazdasági helyzet lesz itt a járvány után, és inkább tartalékolok kicsit... de utánna ha minden oké, akkor mindenképp megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!