Megéri megvárni az új, erősebb Nintendo Switchet?
Miután még abszolút semmi információ nincs az erősebb verzióról (tehát nem csak annyi, hogy pontosan milyen lesz, és mikor jön ki, hanem még annyi sem, hogy egyáltalán ténylegesen lesz-e), szerintem ha van rá most elég olyan játék, ami érdekel, vagy nagyon kihasználnád a hordozhatóságát, akkor szerintem felesleges várni. Lehet, hogy csak 3 év múlva jön egy erősebb verzió, lehet, hogy soha. Nem tudni.
Az ára valóban nem olcsó, de nem igazán értek egyet, hogy főleg diákmunkával nehéz összeszedni, sőt. Ha mondjuk rendes munkád van mondjuk egy közepes fizetéssel, de minden hónapban neked kell fizetni a számlákat, ha bérelt helyen laksz, akkor a lakbért, ha vezetsz akkor a méregdrága benzint és kötelező biztosítást, a kaját, vagy akár még családod is van, akit te tartasz el, akkor még sokkal lassabban jön össze az a bizonyos összeg, pláne, ha még másra is szeretnél félre tenni, nem csak a játékra. Diákként szerintem sokkal könnyebb összespórolni a pénzt szinte bármire, ha a szüleiddel laksz és szinte semmire nem kell költened, de nyilván ez családtól és fizetéstől is függ. :)
Viszont a PS4 Pro-s kommentre... Ha úgy érzed, hogy nagyon motoszkálna benned, hogy "ennyi pénzből azt is vehettél volna", lehet, hogy talán jobban járnál azzal. Olyat vegyél a pénzedből, ami neked jobban tetszene. Nekem is Switchem van, és nincs PS4-em, de sose jutott eszembe, hogy a Switch árából vehettem volna egy PS4-et is, és mennyivel jobb lett volna - egyszerűen tudom, hogy a Switch játékai és funkciói jobban érdekelnek, mint a PS4-é, azért választottam azt. Persze, PS4-re is van jó néhány játék, ami érdekelne, de azzal úgy vagyok, hogy ráérek akár 5 év múlva venni egyet, amikor már szinte ingyen dobálják utánam, a jó játékok akkor is jók lesznek. :)
Egyetértek azzal, hogy felnőttként vagy akár szülőként sokkal nehezebb félrerakni egy ilyenre, nyilván nem ez a legfontosabb, csak tudod gyerekként ezt talán kicsit máshogy éled meg, ha fogalmazhatok így és nem sértőnek szánom, de a felnőttek már beleszoktak ebbe. Alapvetően mi, gyerekek nem igazán gondolunk bele feltétlenül abba, hogy mit kell értünk illetve egyéb dolgokért megszemvedniük a felnőtteknek. Talán természetesnek gondoljuk, hogy ez adott és aztán belecsöppenünk a szartengerbe :D És vannak azok, akik már sajnos gyerekekorukban megtapasztalják az élet viszontagságait, szerencsére engem támogatnak a szüleim, csak most eldöntöttem, hogy ezt megpróbálom megoldani egyedül.
Ps4re meg csak annyit, hogy jelenleg van lehetőségem kipróbálni az adottságait, illetve az exkluzív játékait, nem bánnám meg, ha Switchet vennék, csak az árát viszonyítottam valamihez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!