Nintendo switch megéri?

Figyelt kérdés

Későbbi bejelentett változatra gondoltam nem a mostanira (addigra meg össze is szedem az árát)

[Xboxom van]

Legfőképpen az exkluzív címei érdekelnek.

Játékos bázis mekkora?

Több játék is meg fog még jelenni?

Bugos meg a rendszer?

Meddig tud lekötni egy játék pl?

Tényleg túl van árazva?

Egy idő után elhasználódik az aksija?és ezt lehete cserélni?

Mit nyújt maga az online szolgáltatás ha kb olyan mint a xb live?

Válaszokat előre is köszönöm 😄

2019. máj. 6. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
24%

Számomra biztos nem. Xb One-om van.

Nekem túl "gyerekes" a legtöbb játék ami switchre van.

2019. máj. 6. 14:35
 2/2 anonim válasza:

Ez teljesen relatív, hogy kinek mi a gyerekes. Attól mert neked még nem tetszik lehet, hogy másnak tetszik. Nekem is van pár exkluzív cím ami kifejezetten tetszik. Visszatérve a kérdésre:

-A játékos bázis viszonylag nagy, hamar talál meccseket multiplayer játékokban.

-Valószínűleg még fog rá sok játék megjelenni.

-Nekem a rendszerrel nincsen gondom, eddig egyszer fagyott le, és csinálni kellet gy resetet (kb. 20 másodpercig nyomava tartod a bekapcsológombot)

-A The Legend of Zelda: Breath of The Wild, nem hiába lett az évjátéka. Hónapokig nyomtam, és még így is maradt egy csomó melléküldetés. De azért nem csak ez az egy játék van.

-Tény, hogy drága a konzol, de ha összehasonlítod az Xbox One, vagy a PS4-el akkor nem látsz olyan nagy különbséget, de ha tetszenek az exkluzív játékok akkor teljesen megéri az árát.

-Mint minden készüléknek aminek van aksija, ennek is csökken az élettartalma. Hogy lehet-e cserélni az sajnos nem tudom.

-A szolgáltatást mondhatjuk egy bukásnak is, tény hogy mérföldekkel olcsóbb mint az Xbox Live, vagy a PS Plus, de nem nyújt annyi lehetőséget. Tudsz játszani multiplayert, NES játékok, Tetris 99, és nagyjából ennyiben ki is merült.

Remélem tudtam segíteni. ;)

2019. jún. 3. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!