Panasonic tv szoftverelése miért avul el?
Figyelt kérdés
Az történt hogy egy pár éve nem használtam egy Panasonic 3D s tevét-t. Egyszerüen a másikat néztem. Most bekapcsolom se internet se youtube se semmelyik app nem müködik rajta. Van net és frissitettem is. A Panasonic képviselet elmondta és a tv menüjében is benne van hogy a Panasonic bármikor szólás nélkül módosithatja visszavonhatja az engedélyt. Most itt egy szinte új smart tv és a tv, videó nézesen kivül semmire sem tudom használni. Nem értem hogy ami gyáriban rajta volt azt miért veszik el?? Soha többet ilyet nem vennék. Viszont van valakinek ötlete erre hogy hogyan tudok ezzel még netezni?2022. febr. 19. 15:38
11/19 anonim válasza:
Miért, mert te írtad hogy a fejlődés nem a régi elhagyásáról szól. Akkor a tévégyárak mért jönnek ki újabb és újabb típusokkal?
12/19 anonim válasza:
Ha megnyugtat, fiatalabb tévékkel is jártak már így. A Google-t hibáztasd, mert van képük fejleszteni. Egyébként ez Androidon is előfordul régebbi eszközökkel. Egyszerűen már elavult az "API" amit ezek támogatnak. Sokan egyébként új okostévéhez is vesznek "okosítót". Tudom javasolni pl. a Google Chromecast-ot akár használtan.
13/19 anonim válasza:
Tudom hogy ez a google sara, viszont ezzel pont az újabb tévék felé terelik a népet. Tudom, tévéokosító, de ezzel kapcsolatban azt vettem észre hogy sokan nem akarnak felesleges kütyüket aggatni a készülékekre, ha beépítetten is tudják az adott funkciót.
14/19 anonim válasza:
Az alkalmazásfejlesztők döntenek arról, hogy melyik API-t használják. Ha egy régi mellett döntenek, ugranak az újabb funkciók. Ha nem lennének, akkor meg az lenne a baj.
15/19 anonim válasza:
Igen, ebben is van igazság. Tehát nincs jó megoldás.
16/19 A kérdező kommentje:
A szoftvert lehetne frissiteni a tv-n. Az megoldaná
2022. febr. 20. 00:10
17/19 anonim válasza:
16. Azzal nincs gond, mert egy pár évig lehet is frissíteni, és csak utána kényszerülsz okosító/új tv vásárlására.
18/19 anonim válasza:
Nekem is Panasonicom van, már a mostani rendszerhez is gyenge néha a hardver, legalábbis a menü akadozik. Meg akkor miért vennél új Pana tévét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!