Vizes TV?(.....)

Figyelt kérdés

Szóval van egy Panasonic LED TV-m, aminek a belsejébe víz került. Az most nem lényeges, hogyan.

Ez csak kb fél óra múlva derült ki, addig ment a TV. Amikor bementem a szobába, akkor láttam, hogy vibrál a kép. Azonnal áramtalanítottam.

Ez volt 3 napja. Ma néztem, már kiszáradt, de ugyanolyan a kép.

Most ilyenkor mivel lehet a probléma? A képernyővel, vagy valamelyik alaplappal?

2021. nov. 15. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Tedd bele egy hordó rizsbe. Vicc

Hát akkor szervíz, de lehet nem éri meg…

2021. nov. 15. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt hogy mondjuk meg neked? Vidd el szervízbe, ott megcsinálják neked.
2021. nov. 15. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg semmi támpont nincs, nem adtál, hogy a lehetöségeken gondolkozni lehessen egyáltalán. "a belsejébe víz került. Az most nem lényeges, hogyan", melyik részbe, mennyi viz, tiszta vagy ....vel szennyezett, .....stb? Erre csak az lehet az értelmes válasz amit 1! és 2! is irt, illetve akkor az sem lényeges, hogy te mit kérdezel!!!
2021. nov. 15. 12:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Dee magától helyrejöhet?

Ha várok még egy kicsit?

2021. nov. 15. 12:56
 5/10 A kérdező kommentje:

3:

Sima csapvíz ment bele a szellőző nyílásba. Hátul a tetejénél.

Arról viszont fogalmam sincs, mennyi mehetett bele, mivel nem voltam jelen a történtek során.

2021. nov. 15. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mitől jönne helyre? Öngyógyítás?
2021. nov. 15. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne, hogy került bele a víz.
2021. nov. 15. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem értesz hozzá, akkor szerviz. Magától nem jön rendbe.
2021. nov. 15. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:
7) a víz már csak ilyen, befolyik mindenhova.biztosan te is láttál már hasonlót.
2021. nov. 15. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos olyan helyekre is beszivároghatott a víz, ami nehezen szárad ki, lecsapódik, zárlatot okoz vagy csak érintkezés problémát. Ilyen esetben vagy teljesen szét kell kapni, multiméterrel végig ellenőrizni mindent vagy szervízbe vinni.
2021. nov. 15. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!