Panasonic SA-HT520 teljes teljesítmény? Lent

Figyelt kérdés

Panasonic SA-HT520 házi mozi 5.1-es hangrendszer teljes kihasználható teljesítménye érdekelne.

[link] [link]

Ebben le van írva csak sajnos hülye vagyok hozzá, valaki matekozza már ki a végleges teljesítmény adatát. (Olvasni én is tudnék, de két összérték van megadva, nekem meg csak egy kéne)

Előre is köszönöm!

2021. dec. 28. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:

A sevice manuálja szerint 1% thd-n összesen 350w.

Azonban a készülék maximális teljesítmény felvétele 220 w.

Ebben még AB-osztályú ,darlington komplementer blokkok vannak.

Jó esetben 70% hatásfokkal.

Namármost:Ha 220 wattot vesz fel max. a hálózatból ,abból 20 w-ot megeszik az elektronika, vfd-kijelző, processzorok+ veszteségek stb..

Marad 200w a 6 csatorna tápellátására.

Legideálisabb esetben is max. olyan 150 w húzható ki belőle, több biztosan nem.

2021. dec. 29. 00:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Szóval

Adott egy Panasonic aktív hangfal [link]

4 hangszóró 2 mélynyomó

Összteljesítménye 300W

Bluetooth/pendrive

Általában Bluetooth szal hallgatom

És adott egy Panasonic 5.1-es házi mozi, vezetékes adatátvitel, az előbb említett 150W-tal

Vagyis a hangfal elvileg 2x annyit bír. Csakhogy nekem úgy tűnt, hogy a házi mozi hangosabb és szebben is szól.

2021. dec. 29. 08:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Ennek oka az, hogy az aktív hangfalad 1 pontból szórja a hangokat, hiába van benne sok hangszóró, nincs hangtere.

A másik ok, hogy az a 300W nem 300W ..., hanem jóval kevesebb, csak kicsit vastagon fogott a filc a müszaki specifikációk megszerkeztésekor.

2021. dec. 29. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!