Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Panasonic tv szoftverelése...

Panasonic tv szoftverelése miért avul el?

Figyelt kérdés
Az történt hogy egy pár éve nem használtam egy Panasonic 3D s tevét-t. Egyszerüen a másikat néztem. Most bekapcsolom se internet se youtube se semmelyik app nem müködik rajta. Van net és frissitettem is. A Panasonic képviselet elmondta és a tv menüjében is benne van hogy a Panasonic bármikor szólás nélkül módosithatja visszavonhatja az engedélyt. Most itt egy szinte új smart tv és a tv, videó nézesen kivül semmire sem tudom használni. Nem értem hogy ami gyáriban rajta volt azt miért veszik el?? Soha többet ilyet nem vennék. Viszont van valakinek ötlete erre hogy hogyan tudok ezzel még netezni?

#Panasonic #TV #Panasonictv
2022. febr. 19. 15:38
1 2
 1/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Igazából nem a Panasonic "vette el az engedélyt", hanem van egy fizikailag 6-10 éves, újszerű állapotban lévő tévéd, amin az applikációk újabb verziója már nem érhető el, a régivel meg nem működik már semmi.

"Viszont van valakinek ötlete erre hogy hogyan tudok ezzel még netezni?"

Bármilyen tévéokosítóval.

2022. febr. 19. 15:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, okosítót neki.
2022. febr. 19. 15:54
 3/19 Szirty ***** válasza:
87%

Azok az internetes szolgáltatások amire a TV nagyon durván rá van utalva ennyi idő alatt olyan mértékben megváltoztak, hogy a régi szoftver a TV-ben már nem alkalma azok használatára.

A legtöbb embert ezt a jelenséget fejlődésnek hívja.

2022. febr. 19. 15:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"A legtöbb embert ezt a jelenséget fejlődésnek hívja."

Az ő szemszögéből ez avulásnak tűnik ...

2022. febr. 19. 16:19
 5/19 anonim ***** válasza:
51%

"A legtöbb embert ezt a jelenséget fejlődésnek hívja."

Ha így nézzük akkor sosem lesz elég fejlett a világ, pedig már a CRT tv-től is eléggé messze kerültünk.

2022. febr. 19. 16:36
 6/19 Szirty ***** válasza:
100%

"Ha így nézzük akkor sosem lesz elég fejlett a világ"

Ez tévedés...

A világ nem attól fejlődik hogy mindent eldobunk ami régi.

2022. febr. 19. 16:42
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

"A világ nem attól fejlődik hogy mindent eldobunk ami régi."

Pedig nekem nagyon úgy tűnik, különben még ma is képcsövessel tévéznénk, és más régi dolgokat is használnánk.

2022. febr. 19. 16:48
 8/19 Szirty ***** válasza:
100%
Neked tűnhet úgy.
2022. febr. 19. 16:51
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Akkor írj már egy olyan szórakoztató, vagy egyéb elektronikai készüléket, amit a mai napig ugyan abban a formában használunk mint amikor feltalálták. Mert szerintem már nincs túl sok ilyen
2022. febr. 19. 16:59
 10/19 Szirty ***** válasza:
100%

Miért írjak ilyet?

Qrvára nem erről van szó! :)

2022. febr. 19. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!