Kábeltévén mi az a digitális?
A "lapsot" tévét én laposnak értelmeztem, de lehet valami mást akart kifejezni a kérdező vele. A crt az nem volt annyira lapsot.
Igen, de ezt lehet, úgy értelmezni, hogy lapos tévé, wifi nincs (azaz egyik sem), és úgy is, hogy (ez egy) lapos tévé, wifi nincs.
Nekem ez egyértelmű volt, egy wifi nélküli lapos tévé, ami lehet lcd vagy plazma. Oled biztos nem, mert abból nem igazán készült olyan ami nem smart.
"Nekem ez egyértelmű volt,"
Pedig csak részben az. WiFi nincs, ez egyértelmű. De hogy ez egy lapos tévé, vagy nincs lapos tévé se meg WiFi se az nem... :)
("Lapsot tv wifi nincsen")
Azt jelenti hogy a régi módon-analóg rendszer-egy tv-csatornához 1 frekvencia tartozik,digitálison egy frekvencián akár 5-10+ tv-csatornát is közvetítenek,de ehez egy digitális vételre alkalmas("lapos")tv készülék kell ami szét tudja válogatni a csatornákat abból a frekvenciából.
Ha nincs ilyen digitális tv készülék (csak képcsöves)akkor a szolgáltatótól kell igényelni egy set top boxot ami a digitálisból analóg jelet csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!