Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kábeltévén mi az a digitális?

Kábeltévén mi az a digitális?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A "lapsot" tévét én laposnak értelmeztem, de lehet valami mást akart kifejezni a kérdező vele. A crt az nem volt annyira lapsot.

2022. febr. 7. 14:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom hanemérteni,, Lapos!
2022. febr. 7. 14:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de ezt lehet, úgy értelmezni, hogy lapos tévé, wifi nincs (azaz egyik sem), és úgy is, hogy (ez egy) lapos tévé, wifi nincs.

2022. febr. 7. 14:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem ez egyértelmű volt, egy wifi nélküli lapos tévé, ami lehet lcd vagy plazma. Oled biztos nem, mert abból nem igazán készült olyan ami nem smart.

2022. febr. 7. 15:02
 15/18 Szirty ***** válasza:

"Nekem ez egyértelmű volt,"

Pedig csak részben az. WiFi nincs, ez egyértelmű. De hogy ez egy lapos tévé, vagy nincs lapos tévé se meg WiFi se az nem... :)

("Lapsot tv wifi nincsen")

2022. febr. 7. 17:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti hogy a régi módon-analóg rendszer-egy tv-csatornához 1 frekvencia tartozik,digitálison egy frekvencián akár 5-10+ tv-csatornát is közvetítenek,de ehez egy digitális vételre alkalmas("lapos")tv készülék kell ami szét tudja válogatni a csatornákat abból a frekvenciából.

Ha nincs ilyen digitális tv készülék (csak képcsöves)akkor a szolgáltatótól kell igényelni egy set top boxot ami a digitálisból analóg jelet csinál.

2022. febr. 7. 17:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Oké,👍 megkeresem a TV tipusát pontosan, de már csak holnap..
2022. febr. 7. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Képcsöves tv-n, set top boxal bejött minden csatorna, nyilván nem HD-minőségben, de kifogástalan volt.
2022. febr. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!