Kábeltévén mi az a digitális?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 13:42
1/18 A kérdező kommentje:
Kábelon pár csatorna de asztmonják digitálisan több jön,, hát az mi?
2022. febr. 7. 13:44
2/18 A kérdező kommentje:
Kábel Kábel nem?
Lapsot tv wifi nincsen
2022. febr. 7. 13:45
3/18 anonim válasza:
A kábel kábel, a digitális digitális az analóg meg analóg
4/18 A kérdező kommentje:
Képzed, levettek kb 4 csatornát és aszt mondták digitálisan van!
De kábelos vagyok
2022. febr. 7. 13:51
5/18 anonim válasza:
Szükséged lesz egy átalakító dobozra, amit többnyire set-top-boxnak, vagy csak vevőegységnek hívnak. Több csatorna, műsorújság, esetleg be is programozható műsorok felvételére.
6/18 anonim válasza:
Csak azt kell megnézni a tévé leírásában hogy támogatja-e a DVB-C digitális vételt. Amennyiben igen, utána kell nézni a szolgáltatónál hogy miként érhetők el a digitális csatornák a kínálatukban. Vannak szolgáltatók ahol a digitális adók szabadon foghatók CA modul és kártya nélkül, számukat az analóg előfizetésedhez kapott, lakáson kívül elhelyezett sávszűrő korlátozza, más szolgáltatóknál CA modult és smart kártyát kapsz és ezt konfigurálják fel az előfizetésednek megfelelően.
7/18 anonim válasza:
Írta, hogy "Lapsot tv wifi nincsen", képcsöves tévé, nyilván nem támogat semmit, miért kell lepontozni? #6 Szerinted érti azt, hogy CA modul?
8/18 A kérdező kommentje:
Hú,, megnézem van e DVB-C🙄
2022. febr. 7. 14:45
9/18 anonim válasza:
Bár ha én értettem félre, akkor jogos.
10/18 anonim válasza:
Kérdező, ha kb. 12 évnél fiatalabb, nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!