Tarr Kábeltévé 2019. 01. 01-től az analóg csatornából kivette az ATV csatornát, és digitálissá tette. Így lehet megszabadulni egy olyan TV-től, akit sokat néztek. Ügyes húzás! Ezután már csak az fér hozzá az ATV-hez aki azt megfízeti?
A legtöbb háztartásban már olyan tv van, ami alapból tudja fogni.
Teljesen ésszerű, hogy a kábeltévé társaság nem tart fent egy olyan elavult technológiát, amit csak a felhasználók elenyésző része használ.
Mégis milyen csomagra vagy előfizetve? Ingyen nem adnak semmit ők sem, gondolom.
Ha jól látom, az ATV a Mini és Alap csomagban egyaránt elérhető náluk.
Tehát akkor bármilyen előfizetésed van, továbbra is ugyanannyiért adott a kedvenc csatornád, csak sajnos jobb minőségben?
-----------------
ATV-vel kapcsolatos tájékoztatás
Tájékoztatunk, hogy 2019. januárban csatornakiosztásunk megújult. Ezt követően az ATV adása csak digitális vételre alkalmas vevőeszközzel fogható, analóg rendszeren nem. Ha a készüléked nem alkalmas a digitális adás vételére, úgy az adás a televíziódon nem lesz látható. A változtatásra azért volt szükség, mert cégünknél az analóg műsorelosztás helyét folyamatosan átveszi a digitális elosztás. A TARR Kft. fontosnak tartja, hogy lépést tartson a technikai fejlődéssel, ennek szellemében 2019 során további csatornák analóg elosztását váltja majd fel a digitális műsorelosztás. Tesszük ezt azért, hogy minél korszerűbb és jobb minőségű szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ha nem rendelkezel digitális vételre alkalmas készülékkel, többféle megoldást is fel tudunk kínálni: rendkívüli kedvezményekkel és már részletre is vásárolhatsz ügyfélszolgálatainkon digitális vételre is alkalmas televíziót, vagy igényelhetsz beltéri vevőegységet is. Javasoljuk, hogy ezzel kapcsolatban kérd munkatársunk segítségét.
Privát üzenetre csak azt tudom mondani, hogy politikával takarodj tőlem, ez itt "Elektronikus eszközök témaköre".
Nem tudom, miből gondoltad, hogy érdekelnek a beteg lúzer szarságaid.
Privátozást egyébként sem kedvelem. Nyilvános fórumot látogatok hobbiból, sok évtizedes szakmai tapasztalatok közhasznú megosztása, vagy simán unaloműzés céljából, ahogy jobban tetszik.
Úgy látom továbbra sem értik egyesek, hogy agybeteg politikai nézetei engem nem érdekelnek.
Privátban sem.
Ilyet azonnali tiltással jutalmazom.
A politikai kultúrához az is hozzátartozik, hogy tudni kell mindennek a helyét.
Aki ilyen egyszerű dolgot képtelen felfogni, az egy buta ember, nekem ne papoljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!