Miért tűntek el a digitális adásaim a TV-ről?
Az kizárható, hogy a kérdezők megnevezzék a szolgáltatót, Digikábel ilyesmi.
Baromira jó lenne, ha egyszer elárulnátok ennek a titkát, hogy miért titkoljátok? Reklám? Ne vicceljetek...
Szemcsés analóg kép pont arra utal, hogy csökkent a jelszint, amire a digitális vétel úgy reagál, hogy sehogy nem látod.
Egyébként a TV-ken a digitális jelszintet is meg lehet nézni általában, a manuális keresésnél például, vagy a már behangolt adóknál.
Rossz nyomon jársz.
Előbb elterelte a figyelmem ez a szolgáltatós hülyeség, ezért nem detektáltam megfelelően, hogy a TV másik helyen sem jó (de ott jó a jel, remélhetőleg), ebben az esetben viszont lehet tunerhibás a TV.
DVB-C set top boxot vásárolhatsz ugyan, de azok drágábbak, mint a DVB-T boxok.
Ha az ismeretlen szolgáltatódtól kérsz ingyen boxot, szerintem az bizonyára olcsóbban jön ki.
Második: hülyeség mert az adások eddig is mentek és hirtelen eltűntek, nem egyszer csináltam már auto tárolást.
Harmadik: Nem titkolok semmit :DD Egyszerűen nem hinném, hogy volna tudomásotok a szolgáltatóról mivel ez egy környékbeli kis szolgáltató Erdélyben nem digi meg a társai :D Az egyékbént jó ötlet, hogy tőlük érdeklődjek ilyen box-ért biztos van nekik, és valószínűleg ki is jönnek felszerelni s ha nem működne visszaviszik :D
Ötös: Látszik sokszor nem olvassátok végig a kérdést, írtam, hogy a coax kábellel nincs gond ebből lehet következtetni sztem :P
Ja egyébként elfelejtettem belinkelni mivel nagyon kíváncsi vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!