Ha a tv tudja fogni a digitalis adasokat akkor minek kell bele kabel?
A tv tudja fogni a digitalis adasokat ,ha be van dugva a kabel. Szoval fogja a csatornakat amik a kabelbol "jonnek" eleg gyenge minosegben + az ingyenesen foghato digitalis csatornakat is ,jo minosegben.
Miert kell bele kabel ,ha digitalis csatornakat fog?
De nemtudom. Az a kerdes ,hogy ha az adasok digitalisak es a tv-ben van hozza vevo ,akkor miert kell a kabel?...
Meg annyi,hogy valahogy tudom helyettesiteni a kabelt? Usb-s wifi adapterrel vagy valamivel...
Nem értem amúgy, van egy kábeles előfizetésed, az miért nincs normálisan megcsinálva?
Vagy nincs előfizetés, kikötötték a lépcsőházban, csak beszivárog nyomokban valami? Ja, akkor nincs több kérdésem, ez ilyen.
#6 - Ha ertenek hozza nem tettem volna fel a kerdest. Gondoltam a tv-mben van valami vevo es az kepes fogni.
Lehet ,hogy rossz pelda ,de egy regi 2008-as xbox mar kepes volt fogni a wifit ,gondoltam egy 2016os tv tudhatja fogni az adasokat.
#7 - a feltetelezeseket tartsd meg magadnak :)
Van csak 1 szobaban 2 tv van es csak 1 db kabel. Szerdan jonnek megcsinalni.
Szimplan erdekelt ,hogy ha ilyen hiperszuper tv-m van ,akkor minek kell az a sokeves kabel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!