Régi monitoromat szeretném gépre kötni. Hdmi to vga házilag?
Nézegettem neten átalakítókat és azt láttam, hogy egy egyszerű vezeték köti össze a kettő csatlakozót. Ebből következtetek, hogy nincsen benne elektronika, így akár én is el tudnám otthon készíteni a saját átalakítómat. A bekötésnek utánanéztem, de biztosan működőképes a dolog? A hdmi nem digitális, a vga nem analóg?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem fog ez így menni.
Hol láttál olyat hogy csak vezeték van az átalakítóban (elektronika nincs)?
"A hdmi nem digitális, a vga nem analóg?"
De igen. Ebből következik, hogyha csak összekötögeted, annyitól nem fog működni.
Az ilyen átalakítók meg egyszerű átverések. A kínaiak legyártják fillérekért, a hülye nyugatiak meg megveszik jó pénzért.
Ha nézegetted a neten, akkor rájöhettél volna, hogy ma már nagyon olcsón kaphatsz, csak egy példa:
Majdnem 3000 vásárló, olvass bele! Persze mindig akad, hogy valakinek nem működik, de nem abból kell kiindulni.
A kínaiak érzik a piac igényeit, ezért mára kifejlesztettek többféle jelátalakító IC-t, amiből azután építkeznek is, kis méretben, egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!