Mitől zúg az erősítő, hogyan tudom megjavítani házilag?
A Videoton RA-6363 erősítőm eléggé zúg, és szeretném megjavítani, ha nem túl bonyolult. Milyen hibaforrások okozhatják ezt, és ha több is lehet, hogyan tudom megtalálni a valódi hibát, és kijavítani azt?
Tudom, jó régi cucc, de nagyon sokáig nem használtam, és már régen is megvolt ez a hibája.
Nem összekötő kábel hiba?
Próbáld mozgatni a csatlakozók környékén, ha recseg, serceg akkor az.
Valszeg valahol valami árnyékolás forrasztás adta meg magát, de majd jönnek mindjárt a szakik, és útbaigazítanak ha más lenn.
Madzag nélkül is zúg?
Igen, utánaolvastam én is kicsit, és látom, hogy filléres cuccokról van szó, tehát érdemes mindet kicserélni.
Köszi a megerősítést.
A másik érdekesség, amire felfigyeltem, hogy előfordul, hogy amint a laptopot kikapcsolom (ennek a hangkimenete van erősítőre kapcsolva) rögtön felerősödik a zúgás. Ez hogy lehet, ez milyen hibának a tünete? Zúgni persze amúgy is zúg, csak ilyenkor még rá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!