Katabolt.hu-ról mi a véleményetek?
Olcsó videókártyák után nézek és ezen az oldalon megtaláltam azt de
nem tűnik túl reálisnak a többi bolthoz képest.Aki vásárolt már itt
van-e valami tapasztalata jó/rossz?
Én is egy jóhiszemű "vásárló" vagyok.
Az egyébként hitelesnek tűnő díjbekérő után lekértem az adatokat az EVNY portálról és mivel a vállalkozó adatai egyeztek a díjbekérőn szereplő adatokkal én is utaltam egy kisebb összeget egy adott termékért.
Ennek már egy hónapja és azóta sem érkezett meg a termék. A megrendelés státusza "Payment accepted"-be ragadt. Egy rakás levelet írtam Ilyés Erzsébet mindkét e-mail címére, de semmi válasz.
Nem adom fel, amíg lehet elmegyek. Hihetetlen, hogy ezt így büntetlenül a szemünk előtt csinálja valaki.
A következő lépés nálam az elállási nyilatkozat lesz, utána pedig a fogyasztóvédelem. Ha mást nem is, legalább annyit elérhetek, hogy a webshop lekerüljön a térképről és másokat ne lopjanak meg.
Üdv!
Bocs hogy újraélesztem a topicot, de én is egy sértett vagyok az ügyben egy RTX 3060 Ti árával. Tettem feljelentést és úgy néz ki megtalálták az illetőt. Akit érinthet és még nem tett feljelentést, most lehet a legjobb megtenni.
Nova voltam
Üdv!
Sajna én is egy újabb sértett vagyok az ügyben. Én hűtőt szerettem volna venni. A feljelentést hova küldted, segíts légyszíves mert nem látok a pipától.
Nagy voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!