Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tobb mint fel ev utan frissite...

Tobb mint fel ev utan frissitettem xbox one fat-em es fekete kep van csak, miert?

Figyelt kérdés

Aramtalanitottam, majd tobbszor ujrainditottam es nem megy.

Ha hosszan nyomom az xbox gombot felugrik a panel, ahol ki is tudon kapcsolni de semmi..

Azt talaltam a neten, hogy wifi eoutert kapcsoljam ki, mert az update miatt van ez, de ugyanugy fekete minden,elotte tenyleg semmi baja nem volt.

Valaki talalt megoldast erre vagy szerviz?

2021. dec. 30. 22:59
1 2
 11/18 Szirty ***** válasza:
0%

"Szirty, sajnos mindenki elegge lepontozott"

Mert a pontozás itt ilyen. Pofára megy ahogy mindig is. :)

Vannak akik ész nélkül frissítenek mindent. PC-t, PC-s szoftvereket, TV-t, és főleg mobiltelefont. Akkor is ha halovány lila fogalmuk sincsen hogy az új változat mit hoz a számukra és semmi baj nem volt addig vele.

Amikor ezután megesik hogy az előnyök nem domborodnak ki de lesz néhány negatív következmény, akkor megy sírás-rívás. (Hogy tudnám visszahozni az elveszett adatokat, miért nem indul a telefonom? stb.).

A ilyenek mindig lepontoznak ha kifejtem azokat a nézeteimet amik ellentétesek a fenti értelmetlen viselkedésmóddal. Ez azonban nem változtat ezen.

2022. jan. 2. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Szirty.

A pontozással kapcsolatban igazad van, akkor is lepontoznak a legtöbben, ha igazad van, de nem szimpatikus a válasz amit adsz.

Tapasztaltam én is. :)

Igazad van abban is, hogy a frissítés nem minden esetben hoz pozitív dolgokat, sőt, van hogy többet árt mint használ, de..

Mint ahogy írtam én is,sok esetben és sok eszköznél nem opcionális a frissítés. Egyszerűen rákényszerítenek, mert használhatatlanná válnak bizonyos funkciók a frissítések nélkül, vagy pedig egyáltalán nem is kérdezi meg az eszköz, hogy szeretnél-e frissíteni, csak frissít.

(Pl xbox konzol, kindle olvasó stb.)

Szóval bár részben igazad van, szerintem kicsit kisarkítod ezt azzal, hogy mindent a felhasználó számlájára írsz, hogy "ész nélkül frissítenek mindent" holott a legtöbb esetben a frissítések kihagyása egy idő után nem opcionális. És ha a frissítés valamit tönkretesz ami előtte jó volt, az se "user error" szerintem. :)

2022. jan. 2. 15:46
 13/18 Szirty ***** válasza:

"de nem szimpatikus a válasz amit adsz."

Lehet. Viszont ettől még lehet hasznos. Ez rendszerint csak később derül ki.

"sok eszköznél nem opcionális a frissítés"

Ezért is nem írtam azt sehol hogy soha ne frissítsen. Akkor tegye ha tudja mit csinál, van rá igazi ok. Mert az a réveteg remény hogy ettől majd magasabb és szebb lesz, nem ilyen ok!

"...szerintem kicsit kisarkítod ezt azzal, hogy mindent a felhasználó számlájára írsz"

A nemtörődöm, tudatlan, lezser. kényelmes össze-vissza nyomkodást írom a számlájára annak összes következményével együtt.

Nagyon jól tudom hogy a világ nem fekete és fehér. Ésszel kell élni és megfelelő kompromisszumokkal..

2022. jan. 2. 16:08
 14/18 A kérdező kommentje:

Szirty,

Ez esetben nem hasznos. Individuális kérdés, amire már előtted 2-en megfelelő választ adtak, nem is értem, hogy miért kell utána egy ilyen rosszindulatú dolgot kommentelni?!

Ezzel akarsz segíteni? Azt hiszed, ha itt "névtelenül" előadod a dr. House stílusú okost azzal segítesz? Nem, de szerintem ezért is nem érdekel téged, hogy totálisan 0-ra értékelt mindenki, mert számítasz rá, a negativitás kiváltása a célod...

Mellékesen: az emberek hibáznak sajnos, ha tetszik, ha nem, akkor sem kell kárörvendőnek lenni, ugyanis ez már súrolta azt.

Arról nem is beszélve, hogy ebben a szituban tényleg ez az egyetlen mód sajnos, tehát van rá igazi ok, bár ezt is többen leírtuk, köztük 100%-osan hasznos válaszadók, majd továbbra is kötöd az ebet a karóhoz.

Abban teljesen igazad van, hogy nem kell orrba-szájba frissítgetni, én se értek egyet ezzel a felfogással, csak ez most hogy jön ide?! Egyértelműen le lett írva az eszköz, amin ez megtörtént, tehát a hozzáértők szinte azonnal tökéletes útbaigazítást adtak. Ennél fogva szerintem ez a legnagyobb gond, hogy te az adott kérdésben úgy okoskodsz, hogy nem is értesz hozzá...

2022. jan. 2. 20:39
 15/18 Szirty ***** válasza:

"iért kell utána egy ilyen rosszindulatú dolgot kommentelni?!"

Nem rosszindulatú volt. A hülyeség ellen szóltam!

Mindebből amit fent leírtam lehet azt gondolni hogy szerintem mindenki atomhülye aki frissít bármit is, pedig egyáltalán nem így van és ilyet nem is írtam (ki lett tárgyalva hogy ennél árnyaltabb a valóság).

De aki eredendően atomhülye az nyomjon erre a válaszra is egy pirosat! :)

2022. jan. 3. 08:06
 16/18 Szirty ***** válasza:

"Egyértelműen le lett írva..."

Igen. A válaszom után.

2022. jan. 3. 08:06
 17/18 A kérdező kommentje:

Huhh. Nyertél, én felpontozlak, de komolyan...

Köszi a Többieknek, Mindent jót!

2022. jan. 3. 09:19
 18/18 Szirty ***** válasza:
54%

Nem verseny ez. Csak beszélgetünk...

Megpróbáltam érthetően leírni az álláspontomat a frissítéssel kapcsolatban (nem kimondottan a konzol frissítésről, hanem általánosan a frissítésről).

Én úgy látom egyébként hogy alapvetően egyetértünk.

2022. jan. 3. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!