Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone XR-em van es anno...

Iphone XR-em van es anno hulye voltam de az ios 14betat letoltottem es most frissitettem le az ios 14 5. Beta verziora es azota nem tudok insta storyba kirakni kepet meg semmit mert fekete kepet rak ki Meg lehet ezt valahogy csinalni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Meg. Vissza kell állítani a jelenleg támogatott verziót... 13.6.1

A béta verziók sosem működnek rendesen.

Az is előfordul, hogy egy újabb béta sokkal-sokkal rosszabbul működik mint egy régebbi.

Pláne igaz ez abban az esetben ha egy nem Apple szoftver iOS 13-ra írt verzióját próbálod használni egy béta iOS 14-en.

De ezt tudnod kell... amikor letöltötted a béteverziós iOS-t akkor elfogadtad a feltételeket nem? :)

2020. aug. 19. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
Visszarakod iTunes-el az iOS 13-at.
2020. aug. 19. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 igen el
2020. aug. 19. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!