Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tobb mint fel ev utan frissite...

Tobb mint fel ev utan frissitettem xbox one fat-em es fekete kep van csak, miert?

Figyelt kérdés

Aramtalanitottam, majd tobbszor ujrainditottam es nem megy.

Ha hosszan nyomom az xbox gombot felugrik a panel, ahol ki is tudon kapcsolni de semmi..

Azt talaltam a neten, hogy wifi eoutert kapcsoljam ki, mert az update miatt van ez, de ugyanugy fekete minden,elotte tenyleg semmi baja nem volt.

Valaki talalt megoldast erre vagy szerviz?

2021. dec. 30. 22:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Rendesen megcsinálta a frissítést? Úgy értem, hogy közben nem kapcsoltad ki vagy indítottad újra, vagy bármi ami miatt megszakadhatott a frissítés? Mert általában akkor szokott ilyen előfordulni.

A wifi routernek ehhez semmi köze nincs valószínűleg.

2021. dec. 30. 23:12
 2/18 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy a frissítés nem ment végig rendesen. Ha az áramtalanítás sem segített és úgy hagytad a fekete képernyőn legalább 10 percig és nem ment tovább akkor először próbáld meg azt, hogy teljesen kikapcsolt állapotból nyomva tartod a lemezkiadó és a kontrollerpárosító gombot (a a lemezkiadó a lemeznyílás mellett, a párosító gomb bal oldalt a mélyedésben ha jól emlékszem) és úgy kapcsolod be hogy ezeket tartod. Ilyenkor, ha a rendszer működik akkor alacsony 640x480 felbontású módban indul el és onnan átállíthatod a a megfelelő felbontásra.

Ha így sem semmi akkor nézd meg ezt [link]

Egy usbs pendriveal tudod offline is frissíteni a gépet. Ha úgy sem megy semmi akkor ez a magyar Xbox támogatás telefonszáma: 06 80 018590. Munkaidőben, hétköznap hívhatóak.

2021. dec. 31. 08:33
 3/18 Szirty ***** válasza:
0%

"...elotte tenyleg semmi baja nem volt."

Ezért nem frissítünk, csak ha komoly ok van rá.

2021. dec. 31. 09:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
#3 Nem tudod használni a gép online funkcióit ha nem frissítesz, ráadásul az újabb játékok megkövetelik az újabb rendszerszoftver verziókat. Egyébként kisebb nagyobb frissítések 2-3 havonta jönnek a mai konzolokhoz, egyáltalán nem gyakori, hogy hazavágják a gépet.
2021. dec. 31. 09:11
 5/18 A kérdező kommentje:

Koszi szepen nektek! most fogok probalkozni.

2007 ota hasznalok xboxokat, SOHA nem volt meg ilyen gondom... miert ne frissitenek?!

2021. dec. 31. 13:28
 6/18 Szirty ***** válasza:
0%

"...miert ne frissitenek?!"

Soha nem tanulsz? :)

1. Mert ha nincs rá ok, akkor minek?

2. Kockázattal jár...

2021. dec. 31. 15:10
 7/18 A kérdező kommentje:

Mibol tanulnek? 14 ev alatt , 4 keszuleknel nem volt egyszer se ilyen.

Van ra ok, leirtak fenn, frissites nelkul sajnos kb. hasznalhatatlan. Te magad irtad, ha komoly ok van ra..., a hasznalhatatlansag azert az mar csak eleg ok

Hidd el , en lennek a legboldogabb, ha nem kene ilyen surun frissitgetni...

2022. jan. 1. 04:21
 8/18 anonim ***** válasza:

Te tényleg nem vagy tisztában a frissítésekkel. :D

Épp múlt héten kapott a mi konzolunk is egy frissítést, és megsúgom, nem opcionális a frissítés letöltése/telepítése.

Sajnos van rá - bár kevés - esély, hogy történik egy ilyen hiba frissítés közben, de ez nem csak konzolokkal fordulhat elő, és nem a felhasználó hibája.

2022. jan. 1. 20:22
 9/18 Szirty ***** válasza:
0%

"Sajnos van rá - bár kevés - esély, hogy történik egy ilyen hiba frissítés közben"

Na ja... Nem mint ha én mást írtam volna...

2022. jan. 2. 08:12
 10/18 A kérdező kommentje:

Koszi a helpet sracok megegyszer, elegge fura azert, hogy ez igy beall. Lenyeg, ha valaki igy jar a fenti megoldasok segitenek.

Szirty, sajnos mindenki elegge lepontozott, nem baj .. aranyos vagy te :)

2022. jan. 2. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!