Miért nem működik megfelelőképpen a wifi a ps4-emen?
Figyelt kérdés
2honapja kaptam sógoromtól egy ps4-et, de egyszerűen nem tud rendesen futni rajta a wifi...
Aligha lett használva 2szer vagy 3szor a ps4...,
A wifi az egész házban tökéletesen működik... 2tv, úgy 5telefon használja, és minden normálisan fut, de a wifin egyszerűen nem fut rendesen... mobil netem meg próbáltam rá nyomni, de az is ugyanúgy gyenge... közben 100gigám van...
Nem tudja valaki esetleg, hogy miért nem működik rendesen rajta a wifi? Mi lehet az oka?
2021. dec. 20. 23:22
1/1 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen. Esetleg próbáld meg minél közelebb helyzeni a pst a routerhez, vagy amit még jobban tudnék ajánlani hogy strapabíró legyen az internet az az hogy vezetékkel kötöd a wifit a psbe. Ez a legbiztosabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!